-4 °C Stjordal, NO
20/02/2020

KrF er fornøyde med å beholde ett mandat

Annette Tollefsen Jensen fortsetter i kommunestyret

GODT FORNØYD: - Etter noen skremmende meningsmålinger er vi glade for at KrF fortsatt vil være en naturlig del av Stjørdal kommunestyre som en del av det styrende flertallet, sier Annette Toffefsen Jensen og 2. kandidat Kjell Erling Hagen.  GODT FORNØYD: – Etter noen skremmende meningsmålinger er vi glade for at KrF fortsatt vil være en naturlig del av Stjørdal kommunestyre som en del av det styrende flertallet, sier Annette Toffefsen Jensen og 2. kandidat Kjell Erling Hagen. 

– Vi er glade for at Kristelig Folkeparti beholder sitt ene mandat i Stjørdal kommunestyre, sier partiets toppkandidat Annette Tollefsen Jensen.

Partiet fikk 2,6 prosent oppslutning, noe som er en tilbakegang på 0,7 prosentpoeng fra forrige valg. Likevel er det nok til å beholde sin ene kommunestyrerepresentant.

– Det betyr mye for KrF i Stjørdal, sier Annette Tollefsen Jensen som er spent på den politiske uttellingen for kommende periode.

Snekker’n Boligmesse

Hun synes det er hyggelig og oppløftende at partiet kjører sin egen valgvake i Stjørdal bedehus der opptellingen følges nøye.

– Det gjenspeiler den gode stemningen i partiet for tida som er veldig stimulerende for det videre arbeidet. Selv om tallene ikke er så høye som vi kunne ønske, er det likevel stort pågangsmot blant våre medlemmer for det videre arbeidet, sier Annette Tollefsen Jensen som også er glad for den veldig høye valgoppslutningen på 66,4 %. Det er et høyt tall for kommunevalg i Norge.

 

 

 

Les forrige sak:
Jens Arne Kvello blir ny ordfører i Tydal. Her intervjues han av Andreas Reitan i Nea Radio under kveldens valgvake. (Foto: Privat)
Senterpartiet holder posisjonen i Tydal

Jens Arne Kvello blir ny ordfører

Close