21 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Kristian slo Simen

 

Brødreduellen mellom Simen Rømo Skille (18) og Kristian Rømo Skille (15) ble etter hvert en kamp i kampen mellom Stjørdals-Blink Fotball og RBK i G19 1.div-matchen på Øverlands Minde kgb tirsdag kveld.

 

Kristian tegnet nylig kontrakt med Trondheimsklubben. Den tidligere Remyraspilleren fikk en nettkjenning da han scora direkte fra corner til 2-0 ledelse. Sluttresultatet ble 1-2. Hågen S. Mjøsund reduserte for Blink på straffespark etter at Marius Augdal ble felt.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Se bildeslideshow her

{youtube}LTaNF61kJ-I{/youtube}

 

I en kamp hvor det var en god del sjanser til begge lag, var det et ungt RBK-lag som sto best imot. Blink har igjen tre kamper i vårens 1.div – mot Sjetne, Melhus og Fram. Trolig må to av de tre matchene vinnes for å sikre plassen i høstens 1.div.

 

Simen Skille sendte lillebror på rumpa i denne situasjonen, men tilslutt sto Kristian Rømo Skille igjen som seierherren av de to.

Les forrige sak:
Roar Børstad (t.h.) er arenasjef under landskampen Norge-Hellas i Trondheim Spektrum, mens hallsjefen i den nye Stjørdalshallen, Gunnar Tule Nervik, er med for å se og lære.
Landskamp i håndball

Lørdag 11. juni møtes Norge og Hellas til en spennende EM-kvalifiseringskamp […]

Close