12 °C Stjørdal, NO
03/08/2020

Kristin er årets klubbleder

Høythengende pris til Hegras «håndballdronning»

Kristin Verket fra Hegra IL ble kåret til årets klubbleder i håndballregionen. Her med diplom og blomster etter å ha fått den høythengende prisen. (Foto: Silje Mari Hegge Aasan) Kristin Verket fra Hegra IL ble kåret til årets klubbleder i håndballregionen. Her med diplom og blomster etter å ha fått den høythengende prisen. (Foto: Silje Mari Hegge Aasan)

Kristin Verket fra Hegra Idrettslag er kåret til årets klubbleder av håndballregion Nord. Under Håndballforum lørdag kveld ble hun utpekt som vinner blant fire nominerte til den høythengende prisen.

Kriteriene for å bli årets klubbleder er at å være leder i en klubb som har fundert sitt arbeid på et tydelig verdigrunnlag, og som lever i tråd med både klubbens og norsk håndballs verdier. Klubben og lederen skal fremstå som ryddige både i forhold til sine naboklubber, håndballregionen og sine medlemmer, tillitsvalgte og engasjerte, og nyter stor respekt for nettopp dette. Årets klubbleder deler sin kompetanse med andre, og er en aktiv bidragsyter i sonemøter og andre fora. Alle disse kriteriene har tydeligvis Kristin Verket innfridd.

De tre hun konkurrerte med i finalen om å bli årets klubbleder var Lena Bjørnback fra Sørlia, Siri Pedersen fra Frol og Stian Faksnes fra Surnadal. Håndballregion nord omfatter fylkene Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark.

Les forrige sak:
Armin Spago (t.v.) og Sindre Hell er blant landets aller mest talentfulle håndballdommere. Lørdag kveld ble de tildelt prisen årets dommerpar under Håndballforum i region nord. (Arkivfoto: Jonas Røkke Bender)
18-åringer er årets dommere

Fikk pris av håndballregionen

Close