11 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Kristoffersen er historisk styreleder

Første kvinne som styrer Glass og Fasadeforeningen i Norge

Jannicken Kristoffersen er nyvalgt styreleder i Glass og Fasadeforeningen. Jannicken Kristoffersen er nyvalgt styreleder i Glass og Fasadeforeningen.

Jannicken Kristoffersen fra Stjørdal er valgt til Glass og Fasadeforeningens første kvinnelige styreleder. Kristoffersen rykker opp fra nestledervervet og leder dermed en forening som representerer mer enn 200 bedrifter innenfor glass- og fasadebransjen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle en allerede veldrevet bransjeorganisasjon. Fokus fremover vil være rekruttering, kunnskap og kompetanse og tilsyns- og kvalitetskontroll på byggeplass, sier Kristoffersen i en pressemelding fra foreningen.

Jannicken Kristoffersen har gjort en rask karriere som leder i norsk glass- og fasadebransje. Hun nærmest vokste opp i lokalene til fasadeentreprenøren R Daaland AS i Trondheim. Men yrkesvalget var likevel ikke gitt. Frem til 2004 arbeidet hun i reiselivsnæringen, med bilutleie og senere hotelldrift. I 2004 var hun tilbake og hun overtok ledelsen av familiebedriften i 2015. To år etter tok hun plass i foreningens styre, først som styremedlem og deretter nestleder.

– Jan Remy Taaje meddelte valgkomiteen at han ønsket seg en annen rolle, med mer operative oppgaver, i styret. Vi har arbeidet godt sammen og når jeg fikk spørsmålet fra valgkomiteen om å ta ledervervet, takket jeg ja. Styret har jobbet systematisk og målrettet med viktige saker. Samtidig har vi en administrasjon med driv- og gjennomføringskraft. Selv med kort fartstid var det dermed et ganske enkelt valg å ta, sier Kristoffersen.

Kristoffersen vil i første rekke videreføre viktige oppgaver som styre og administrasjon allerede har igangsatt.

Les forrige sak:
Bevæpnet politi pågrep mann

Mann i 40-årene skal ha truet om å bruke våpen

Close