18 °C Stjørdal, NO
21/07/2019

Kristoffersen inn i langrennslag

– Dette er ikke et comeback

Marthe Kristoffersen har lagt de aktive langrennsskiene på hylla, men er fortsatt en del av langrennsmiljøet. (Foto: Matti Bernitz, TVNorge) Marthe Kristoffersen har lagt de aktive langrennsskiene på hylla, men er fortsatt en del av langrennsmiljøet. (Foto: Matti Bernitz, TVNorge)

– Jeg er veldig klar på at dette ikke er noe comeback, og at jeg ikke går inn for å satse på langløp.

Det sier Marthe Kristoffersen til langrenn.com om at hun har blitt en del av langløpslaget Team Mosetertoppen Skiline.

29-åringen fra Meråker jobber som trener ved NTG (Norsk Toppidrettsgymnas) Lillehammer og det er gjennom skolens samarbeid med Team Mosetertoppen Skiline hun har havnet i det laget.

– Dette er ikke et comeback, og jeg satser ikke på langløp. Men det kan godt hende jeg går noen skirenn hvis det passer, sier Kristoffersen til langrenn.com.

Team Mosetertoppen Skiline har base i Hafjell ved Lillehammer og teamsjef er den tidligere storløperen Espen Harald Bjerke. Laget er rangert som nummer 29 av lagene som deltar i den internasjonale cupen i lange langrenn.

Les forrige sak:
GUIDE: Helt siden Marcus Grande først hørte den spennende historien om sin egen oldefar som deltok i Narvik i 1940, har 18-åringen samlet på gjenstander fra 2. verdenskrig. Denne høsten er han guide på Hegra festning, noe som faller ham helt naturlig.
Ung krigshistoriker hedrer oldefar

Marcus Grande (18) er guide på Hegra festning i høst

Close