-7 °C Stjørdal, NO
05/12/2021

Kultur og aktiviteter: Dette skjer i helgen

Kimen kulturhus: Foto: Anders Berg Kimen kulturhus: Foto: Anders Berg

Lyst til å finne på noe i helgen og lurer på hva som skjer i Stjørdal og omegn? Her finner du en enkel oversikt over hva som skjer i løpet av helgen 19.11 til 21.11.

Fredag 19.11

Språk, identitet og psykisk helse

Fredag inviterer Trøndelag døveforum region nord til arrangementet Språk, identitet og psykisk helse i bibliotekamfiet i Kimen kulturhus. Arrangementet er gratis og varer fra 16.00 til 19.00.

Talentprisen

Fredag klokken 18.00 skal Opera Trøndelags talentpris deles ut for tredje gang. Konserten finner sted i vektersalen i Kimen og er et samarbeid mellom Opera Trøndelags venner og Opera Trøndelag.

Pubquiz med Viggo Valle og Vanntanken Skatval

Fredag klokken 19.00 inviterer Skatval samfunnshus og Vanntanken Skatval inn til pubquiz på Skatval samfunnshus med Viggo Valle som kveldens quizmaster. Lagene kan ha opp til seks personer, og det er ingen påmeldingsavgift.

Lenge leve

Kveli Rånes Bremseth Show med forestillingen «Lenge leve nummer 100» vises i Kimen kulturhus klokken 19.00 fredag. Showet beskrives som en blanding av revy, humor, standup og fengende musikk. Dette er trolig den aller siste fremføringen av «Lenge leve».

Trudio på Café Rampa

Fredag spiller bandet Trudio livekonsert på Café Rampa i Hommelvik. Dørene åpner klokken 19.00, og billetten koster 170 kroner.

Trubaduo

Trubaduo – Reppe og Larsen kommer klokken 22.30 til Stjørdal Sportsbar og restaurant for å holde konsert på utestedet. Arrangementet har aldersgrense 20 år og koster 100 kroner.

Lørdag 20.11

Julemesse Stjørdal bedehus

Klokken 10.00 lørdag inviterer julemesse NLM Stjørdal inn til tradisjonsrik julemesse med salgsvarer, lotterier og programposter i Stjørdal bedehus.

Klesbyttedag

Lørdag og søndag arrangerer Miljøagentene Malvik klesbyttedag i Hommelvik Ungdomshus. Arrangementet varer fra 12.00 til 16.00, og hensikten er å bytte klær. I tillegg vil det bli bagasjeromsalg av brukte gjenstander, håndarbeid og kunst.

Lørdagsvrimmel

Tonje Halbjørhus er artisten som kommer til Vektersalen i Kimen for lørdagsvrimmel. Arrangementet varer fra klokken 14.00 til 15.00.

Julebord på Sissels spiseri

Lørdag kveld inviterer Sissels spiseri til julebord med Trubaduo. Arrangementet starter klokken 18.00, og musikken begynner klokken 22.00. Det blir servert en treretters julemeny for de som ønsker det. For fest + mat ligger prisen på 600 kroner, mens inngang til kun fest koster 200. Aldersgrensen er satt til 20 år.

Fest på Gimle i Selbu

Gimle i Selbu inviterer til fest med Melody Marked. Festen varer fra klokken 21.00 til 01.00, og inngangsbilletten ligger på 150 kroner.

80-tallsparty

Lørdag arrangerer Bankers – et utested 80-tallsparty. Dørene åpner klokken 22.00, og det er gratis inngang. Dj Fortune spiller, og det er premiering for beste kostyme.

Søndag 21.11

Juleverksted Flora

Søndag fra klokken 12.00 inviterer FUG ved Flora Montessoriskole alle til juleverksted. Der vil det bli muligheter for å lage forskjellig julepynt på ulike stasjoner. Det vil også bli salg av pølser, gløgg og lignende. I tillegg hintes det om at nissen kanskje tar turen.

Juleverksted Meråker

Meråker Events inviterer til juleverksted på Meråker videregående skole fra klokken 12.00 til 16.00. Arrangementet koster 20 kroner per deltager, men det er gratis inngang for de skal se på eller følger deltageren. Det vil bli salg av kaffe, saft og noe godt å bite i.

Fem mørke år

Søndag klokken 18.00 i Kimen kan man få et gjensyn med Skatval hornmusikk sin suksesskonsert Fem mørke år. Konserten ble først satt opp i fjor i forbindelse med at det var 80 år siden fremmede styrker invaderte landet. Konserten er en musikals, billedlig, informativ og fortellende forestilling.

Les forrige sak:
Nå som sesongen for måling av Radon er i gang, ønsker Fredrik Berg ved Radonmannen Trondheim å sette problematikken på dagsordenen. Eksponeres man for gassen over lengre tid, er ytterste konsekvens lungekreft.
Roper varsko om radonstråling i Stjørdal

Close