3 °C Stjørdal, NO
09/04/2020

Kulturhuset trenger støtte

 

Med godt oppmøte presenterte styret for Kulturhuset i Stjørdal status i på et møte i Lokstallen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Autumn Leaves spilte i selskap med vokalist Åshild Mundal.

Arkitekt Eva Haanes fra Lusparken Arkitekter fortalte om utviklingen av vinnerutkastet som gjennom møtet med ulike krav og brukere tar form.

Styreleder Inge Grøntvedt ga den historiske bakgrunnen fram til dagens status med behov for bidrag fra små og store aktører i lokalsamfunnet for å fullfinansiere kulturhuset.

Paul Hellandsvik understreket den sterke helseeffekten av deltakelse i kulturlivet og kunne ikke lovprise kulturhuset nok.
Jomar Ertsgaard tok forsamlingen med på en vandring gjennom kulturhuset i en 3-D-framstilling og presenterte ulike modeller for bidrag til kulturhuset.

Ordfører Johan Arnt Elverum appellerte til lokalsamfunnet og lokalt næringsliv om å bidra.

Styreleder Inge Grøntvedt nevnte hvordan de konkurrerende arkitektene ble fengslet av fløytespillet da de kom til Stjørdal. Her takker han Mari Nesvold og Katharina Tunold Unstad for innsatsen (foto: Kjell Arnfinn Aune).

 

Forslag til bidrag
1. Gaver 
a) Gavebrev kr. 1000,-.
b) Utsmykningsfond –
Plakett ved utbyggingsobjekt

2. Aksjer
Stjørdal Kulturhusutvikling AS à kr. 5000,-. Da er du medlem av sponsorlauget med stemmerett på generalforsamling.

3. Sponsorer
Stoler i storsalen og kinosalene selges gjennom en aksjon. Størrelsesorden 15 – 20.000 kr pr stol over 5 år (3000,- pr. år). Gjenytelse etter antall kjøpte stoler
Medlem i sponsorlauget.

4. Hovedsponsorer
Samarbeid på kulturtilbud/ arrangement: 3-årige avtaler à 150.000,-/år.
To alternative fokus; a) ungdom – b) gjestespill. Slike bidrag gir medlemskap i sponsorlauget, profilering i info, nettside, trykksaker i forbindelse med arrangement på huset. Billetter på arrangement.

5. Generalsponsorer
2 – 4 stk. Medlem i sponsorlauget. Navn på rom, framstår som generalsponsor på plakett og gulvflis i foajeen, webside, trykksaker m.m. 50 billetter til åpningsshow.

Dette er så langt et utkast. Styret tar gjerne imot innspill. Byggestart av kulturhuset i Stjørdal er planlagt høsten 2011 med overlevering høsten 2013. Nå er det en hektisk bearbeiding av anbudene etter anbudsåpning 28. januar.

Les forrige sak:
Fortsatt gratis parkering på Stjørdal

  All parkering i hele Stjørdal er fortsatt gratis! Kun 200 […]

Close