1 °C Stjørdal, NO
26/03/2019

Kulturkafé for eldre i Malvik

PRISVINNERE: Det ble fire premier til Malvik under Humorfestivalen i Hemne i fjor sommer. Kanskje kommer ­Elisabeth Leirvik Rabben og Ellen Rabben Svedahl, Ole Marius Holden, ­Torstein Fosmo og Aina Kristiansen til de eldres kulturkafe også?

 

Det er via gledelige midler fra kulturdepartementet Malvik kommune kan invitere sine eldre innbyggere på ulike kulturtiltak i løpet av året.

Torsdag 13.januar får er det lokale revyamatører fra Saksvik Teaterlag og Hommelvikrevyen som skal underholde de eldre på Cafe Rampa i Hommelvik. Der er det plass til ca 70 personer og Marit Hammer ved kulturkontoret i Malvik kommune, kan fortelle at det enda er ledige plasser igjen.

– Kulturkafeen har som mål å gi de eldre i Malvik Kommune et tilrettelagt kulturtilbud, sier Marit Hammer. Hun presiserer at dette kun er for innbyggerne i Malvik.

Coop Storlien artikkelnivå

Malvik kommune har vært så heldige og fått midler fra kulturdepartementet både i fjor og for 2011 og det tas sikte på og arrangere slike kulturtreff hele seks ganger i løpet av året.

Variert program
– Her inngår både mat og underholdning. De som har behov for taxi får det også. Når det gjelder underholdning er vi opptatt av å tilby en blanding av profesjonelle aktører og lokale amatører. Denne gang er det lokale amatører på programmet, med innslag fra to av kommunens mange aktive revylag, forteller hun.

Kulturkafeen koster kr 150,- og påmeldingsfristen er satt til 10. januar, med påmelding via telefon til Malvik kommune.

Les forrige sak:
Tilbudene for barn og voksne ligger godt til rette i Vålådalen. Her med bading ute i friluft omgitt av snø ved badstua på turiststasjonen.
Vålådalen – en unik fjellarena

  Spor i snøen og i idrettshistorie har lenge blitt skapt […]

Close