17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Kulturskolen gir konsert

- Det blir veldig spennende med kveldskonsert i Lokstallen for f.v. Kristin Thyholt Nygaard, Ola Volden Lauvås og Sofie Venæs.

 

– Vi følger opp det arrangementet som vi har kjørt i Værnes kirke før jul i noen år – «Stjerner i november». Dette er en sommerlig variant uten julemusikk der vi samler 30 – 40 elever. Her er instrumentalister, sangere og dansere, sier Geir Lauvås som forteller at det blir en stor spennvidde i de numrene som framføres:

 

– Det blir de fleste instrumenter sammen med sang, dans og kunst. Her er det tolkninger av klassisk musikk, jazz og pop. Det blir et enkelt opplegg der opplese dikt vil binde numrene sammen i løpet av den halvannen timen som hele denne kveldsforestillingen vil vare.

 

Hellsenteret uke 25 mobil

– Hvorfor Lokstallen?

– Det er et veldig trivelig lokale med god akustikk, sier Sofie Venæs som har plukket ut sine sangnummer. Hun skryter av akustikken i Lokstallen. Ina Teresa Winther gleder seg til å danse. Kristin Thyholt Nygaard blir en viktig deltaker bak pianoet mens Ola Volden Lauvås trakterer sin kjære trompet:

 

– Vi gleder oss! lyder det samstemt fra de fire som forteller at dette arrangementet setter en ekstra spiss på avslutningen av skoleåret før sommerferien med personlig pleie av instrument, sangstemme og lemmer. Det gjelder å beholde trykket. Under konserten blir det satt sammen mange forskjellige små grupper som skal framføre nummer sammen. Kunstelevene skal også delta med egen utstilling.

 

– Dette kveldsarrangementet er også en inspirasjon for de yngste selv om de verken skal delta eller være tilskuere. Men det vet at en gang om ikke så alt for lenge er det deres tur. I skapende virksomhet er det viktig å ha noe å se fram til. Det håper vi dette arrangementet vil bidra til, sier Geir Lauvås som håper publikum gleder de unge utøverne ved å møte fram. Billetter koster 100 kroner og selges i servicetorget eller ved inngangen.  

 

 

Dette blir en veldig fin sommerkveld – hjertelig velkommen for å stimulere ungdommene til å yte sitt beste! sier han.

Les forrige sak:
- Vi må styrke turismen i Selbu. Det gjør vi med en samlokalisering av Selbu Husflid AS, strikkemuseet og turistinformasjonen, sier Mikal Langseth.
– Kreftene må samles

  - Vi har ikke tatt ut en eneste krone i […]

Close