9 °C Stjørdal, NO
07/07/2020

Kundene kommer tilbake til «nytt» treningssenter

Full oppgradering hos Impulse Stjørdal

GLEDER SEG: Senterleder Tone Vitsøe ser fram til å ønske kundene velkommen tilbake til et fullstendig nyoppusset Impulse-senter.

Mens dørene må holdes stengt, foregår det full oppgradering ved Impulse Treningssenter i Stjørdal.

– Det har vært planer om oppgradering en stund. Heldigvis fikk nå framskyndet disse, sier senterleder Tone Vitsøe ved Impulse Treningssenter.

Gulv, garderober, apparat

Treningssenteret som ligger like ved jernbanestasjonen i Stjørdal sentrum har holdt hus der i ti år. Nå har kjeden benyttet korona-perioden til å gjennomføre en full «overhaling».
– Det legges nytt gulv som er støtdempende i nesten hele treningssalen. Det blir nye garderober og vi bytter en stor del av apparatparken, sier Vitsøe. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

NY STIL: Nye farger, nye apparater og en fullstendig oppgradering er det som venter Impulse-medlemmene etter korona-stengingen. Omtrent slik skal det bli seende ut inne i det nyoppussede treningssenteret. (Illustrasjon: Impulse)
Håper å åpne snart

Hun gleder seg stort til å vise fram det nye senteret for sine trofaste kunder
– Forhåpentligvis får vi åpne dørene til senteret igjen fra 15. juni. Oppussingen blir ikke ferdig til da, men målet er at alt skal være ferdig til fellesferien starter tidlig i juli, sier senterlederen.
Dersom det går som Vitsøe og hennes kolleger håper kan treningssentrene igjen ta imot sine faste kunder fra 15. juni.
– Vi er klare for å åpne, og skal takle det selv om det fortsatt vil pågå byggearbeider i deler av senteret, sier Impulse-sjefen som poengterer at de selvsagt er klare for å gjøre de tiltakene som er nødvendig for å innfri smittevernrådene.

Langsiktig satsing

I tillegg til nytt gulv, nye apparat og nye garderober vil også senteret framstå som nytt utseendemessig.
– Det blir nytt utseende og nye farger. Impulse-kjeden endrer dette på alle sine senter for tiden, sier Tone Vitsøe.
– Dette er en stor investering. Hvor mye koster dette?
– Det koster en del med en så betydelig oppgradering. Men vi har planer om å være her i mange år, så dette er en satsing for framtiden, sier Impulse-sjefen i Stjørdal.

 

Les forrige sak:
ÅPNER DØRENE: Massørene Pia Hellberg og Berit Byberg hos B.B. Behandling har åpnet dørene igjen i 3. etasje i Torgkvartalet. Her er ytterligere tre behandlere tilgjengelige for bestilling av tjenester.
Nå kan de igjen gi pleie til kropp og sjel

Behandlerne hos B.B. Behandling i Torgkvartalet kan igjen ta imot kunder

Close