11 °C Stjørdal, NO
15/08/2020

Kvinne omkom i kollisjon på E14

E14 ble stengt i over en time etter ulykken der en eldre dame omkom og to personer ble skadet mandag formiddag. Ulykken skjedde i svingen Hovareina 300 meter øst for avkjørsel til Rømo.

 

Tre personer er bekreftet involvert i ulykken, som skjedde rundt 300 meter øst for avkjørselen til Rømo og Bang, Hovareina. Veien ble stengt i begge kjøreretninger som følge av kollisjonen, melder Vegtrafikksentralen.  To personer er fraktet til St. Olavs Hospital, én av dem med luftambulanse. Kvinnen som omkom ble senere tatt ut av bilen på stedet.

 

– Så vidt det er brakt på det rene akkurat nå har én av bilene kommet over i motgående kjørebane. Tre personer totalt er bekreftet involvert i ulykken, sa skadestedsleder Terje Kalland fra politiet i Stjørdal på skadestedet mandag formiddag.

 

Det pågikk klokken 11.00 fortsatt arbeid på stedet, og det er uklart om E14 er åpnet for trafikk før 11.30. Omkjøring skjer rundt Rømo-Bang mot Skjelstadmark. Trafikk fra øst ble dirigert opp Vennen. Kriminalteknikere og ulykkeskommisjon var på stedet etter ulykken. Én person, en eldre kvinne omkom i kollisjonen. Ulykken skjedde i en skarp sving på E14 ved Hovareina. De to involverte bilene skal ha vært en Toyota Avensis personbil og en Ford Focus stasjonsvogn. 

 

Full utrykning fra ambulanse, brann og redning og politi samt redningsbil da to personbiler hadde kollidert ved Hovareina på E14. To personer ble fraktet til St Olavs hospital. En kvinne er bekreftet omkommet.

 

 

Les forrige sak:
Ikke til eliten

  Pumas har flere Stjørdals-Blink-spillere på laget; Ola Hoel, Nedzad Sisic […]

Close