8 °C Stjørdal, NO
21/04/2019

Kvithyll kommer til Kimen for spesialforestilling

Lokal produsent av kritikerrost film deltar i panelsamtale

Elisabeth Kvithyll (t.h.) fra Stjørdal har vært produsent for filmen "Blindsone". Her sammen med regissør Tuva Novotny (t.v.) og skuespiller Pia Tjelta. (Foto: Nordisk Film) Elisabeth Kvithyll (t.h.) fra Stjørdal har vært produsent for filmen «Blindsone». Her sammen med regissør Tuva Novotny (t.v.) og skuespiller Pia Tjelta. (Foto: Nordisk Film)
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Elisabeth Kvithyll fra Stjørdal har vært produsent for den kritikerroste filmen «Blindsone». Fredag er det spesialvisning i Kimen kino, og da vil Kvithyll være til stede.

«Blindsone» er en film som følger en mors kamp for å forstå sin datters krise, når den rammer hele familien. Hvordan kan vi som voksne, foreldre og samfunn hjelpe barn og ungdom å åpne opp om vanskelige tanker og psykiske lidelser, når idealene bygger på lykke og overskudd?

Kjente skuespillere som Pia Tjelta og Anders Baasmo Christiansen har sentrale roller i filmen som er regidebuten til Tuva Novotny. Og produsent for filmen er altså stjørdalskvinnen Elisabeth Kvithyll.

Kvithyll kommer til Kimen kino for å se filmen klokka 13 fredag og hun vil delta i en panelsamtale med Rita Småvik fra VIVAT, som er et av Helsedirektoratets selvmordsforebyggende tiltak. også være til stede for samtale

Les mer om Blindsone her!

Les forrige sak:
Banksjef Lill Bente Mæhla Totland i SpareBank1 SMN frykter for konsekvensene av flere varslede renteøkninger.
– Mange må kutte i forbruket

Dagens renteøkning og flere varslede kan få store konsekvenser for låntakere

Close