5 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Kvitter i Olavshallen

De tre kvitrende damene tar med seg showet til byen

Nå skal de tre damene i Kvitter fra Knotten kvitre fra en større scene. Marit Hammer (fra venstre), Rakel Sivertsen og Aina Kristiansen er klare for Olavshallen fredag kveld. Nå skal de tre damene i Kvitter fra Knotten kvitre fra en større scene. Marit Hammer (fra venstre), Rakel Sivertsen og Aina Kristiansen er klare for Olavshallen fredag kveld.

Gjengen i Kvitter fra Knotten tar med seg oppfølgerforestillingen til Olavshallen.

13. september pakker Rakel Sivertsen, Marit Hammer og Aina Kristiansen ned kostymer, kulisser og instrument og tar turen til Trondheim og Olavshallen. Det er tredje gang Kvitter-damene setter opp forestilling i Olavshallen, men første gang med oppfølgerforestillingen «Kvitter fra Knotten II».

11 fulle hus

Forestillingen, som hadde premiere i januar i år, er hittil spilt hele 11 ganger for fulle hus på Cafe Rampa i Hommelvik. Kvitter-gjengen gleder seg nå til å ta med forestillingen til Trondheim.

– Det er stas for oss å få lov til å ta med oss forestillingen inn til Olavshallen. Ekstra gøy er det at det er solgt mange billetter. Det gir oss masse energi og vi gleder oss til å gi publikum ei fin forestilling og en bra kveld, sier en av kvitrerne, Rakel Sivertsen.

Tenke nytt

I oppkjøringen til forstillingen i Olavshallen har Kvitter jobbet med skuespiller og instruktør Stian Hovland Pedersen for å klargjøre forestillingen for en større scene.

– Det er en stor omstilling å gå fra en liten scene på Cafe Rampa til en mye større scene i Olavshallen, forklarer Sivertsen.

– Derfor har det vært viktig for oss å få litt eksperthjelp utenifra, til å bistå oss med å tenke nytt både i forhold til plassering på scenen, rekkefølge og overganger. Vi har rett og slett skrudd til forestillingen litt slik at den har blitt enda litt bedre.

«Kvitter fra Knotten II» spilles i Olavshallen fredag 13. september kl. 18.00.

Les forrige sak:
Disse tre ordførerne gjorde hvert sitt brakvalg på mandag. To av dem får fortsette i fire år til. Fra venstre: Ivar Vigdenes, Kari Anita Furunes og Ole Morten Balstad.
Kommentar: Ivar-, Kari Anita- og Ole Morten-effekten

Kommentar av journalist Geir Olav Flåan

Close