9 °C Stjordal, NO
20/01/2020

Lager loppis på stranda

Fyll bagasjerommet med ting og tang og kjør til Storvika

LIV OG RØRE PÅ LOPPIS: Irina Alexandra Guzman Hjertø er loppissjef i Storvika søndag. Da håper hun på masse folk, masse varer og herlig sommerstemning. LIV OG RØRE PÅ LOPPIS: Irina Alexandra Guzman Hjertø er loppissjef i Storvika søndag. Da håper hun på masse folk, masse varer og herlig sommerstemning.
Åpent Hus Høy

Det blir skikkelig svensk bagasjeloppis i Storvika førstkommende søndag.

Irina Alexandra Guzman Hjertø skaper liv og røre på Stjørdals aller mest populære badestrand. Søndag, med knallvarm sol fra nesten skyfri himmel, blir det bagasjeloppis på parkeringsplassen i Storvika.

– Da gjør vi Storvika litt svensk. Vi holder bagasjeloppis som er populært i Sverige, sier Irina Alexandra Guzman Hjertø.

Er du usikker på hva bagasjeloppis er så er dette den enkle forklaringen:

– Du hiver bilen full av klær, ting og tang du ikke trenger lenger. Så kjører du til parkeringsplassen vår, åpner bagasjeluken og står side om side med andre som gjør det samme, sier Guzman Hjertø. Hun advarer mot at du kanskje har med deg flere nye ting hjem fra Storvika enn det du kom med.

Loppissjefen sier også at det ikke er noe krav til verken bagasjerom eller bil.

– Har du ikke bil så ta med deg et bord. Vi håper at vi skal klare å fylle den nederste parkeringsplassen i Storvika med en miks av biler og kramboder med masse innhold, sier Irina Alexandra Guzman Hjertø.

Alle som har lyst kan komme og selge det de har lyst til, men arrangementssjefen ramser opp barneklær, voksenklær, sko, interiør eller noe hjemmelaget som mulige varer å selge. Men hun vil gjerne vite sånn cirka hvem og hva som kommer til Storvika søndag. Det er enkelt å melde sin ankomst som selger ved å sende en melding via Facebook.

Mens folk skal strømme til med sine loppisvarer, sørger Storvika Strandkiosk for salg av kaffe og kaker, men også middag. I tillegg blir det muligens ansiktsmaling og mer til, ifølge Irina Alexandra Guzman Hjertø på det som iallfall hun omtaler som Trøndelags vakreste strand.

 

Les forrige sak:
Motocrossfører Cornelius Tøndel har tatt store steg i løpet av vårsesongen. Den avsluttet han med seks seire på seks heat i «Myggjakten» i Sverige. (Foto: Privat)
Supervår for Cornelius

Avsluttet vårsesongen med seks seire på rad

Close