17 °C Stjørdal, NO
05/08/2020

Lager mimrekveld for lokale musikkhelter

– Dette er først og fremst en kveld for å treffes og utveksle historier

– Vi ser fram til å spille på et klubbarrangement i storsalen i Kimen, sier Steinkjers kultursjef Leif Terje Nilsen (fra venstre) som for anledningen skal være Freddie Mercury, lystekniker Stein Larsen og Ole Ivar Teigen

– Vi ønsker å lage en egen aften for alle som driver med eller har tilknytning til musikk, sier Ole Ivar Teigen og Stein Larsen og inviterer inn i Kimens storsal.

– Lørdag 25. januar skal vi bruke storsalen i Kimen til å lage en klubbaften som avsluttes med en hyllest til Queen ved «Kings of Queen». Storsalen blir innredet med runde, små bord som begrenser publikum til om lag 300. Kanskje tar vi i bruk noen stolrader for å få inn noen flere hvis det skulle bli stor pågang etter billetter, sier de musikalske veteranene Teigen og Larsen.

Dette skal først og fremst bli en kveld for de to sine likesinnede.

– Det er veldig mange med bakgrunn på musikk som bor i Stjørdal enten de har deltatt på eller bak scenen. Dette er først og fremst en kveld for å treffes og utveksle historier, sier Stein Larsen som har funnet fram til en god betegnelse på kvelden: «Hyllest til lokalt musikkliv i et historisk perspektiv».

– Blir det et nostalgitreff?

– Nei, dette er ingen nostalgifestival. Vi ønsker først og fremst å samle folk; fortelle historier. Derfor utfordrer vi folk som føler seg kallet til å ta kontakt for å fortelle noen saftige bandhistorier som det finnes mange av.

– Er programmet bestemt?

– Nei, det er det ikke. Vi starter med en mimrekveld fylt av gode historier og passende musikkinnslag. Vi er i dialog med enkeltpersoner om å ta oppgaven som programvert, sier Stein Larsen.

– Vi ønsker å topp hele dette arrangementet med et solid musikkinnslag. Da er vi så heldige at vi har fått med oss hyllestbandet «King of Queen» med Leif Terje Nilsen som vokalist, sier Ole Ivar Teigen.

Nilsen er kultursjef i Steinkjer, men musikalsk mest kjent fra 15 år som halvparten av duoen «Nilsen og Aalberg».

– Etter at vi ga oss for tre år siden, måtte jeg finne på noen nytt. Da var det et par av musikerne som ivret for Queen. Ideen slo an og vi dannet «Kings of Queen» der Stein Larsen er en av de fem musikerne. Etter et halvår med intens øving hadde vi vår første jobb i januar. Våre tolkninger av Queen har slått godt an, og det er en morsom og utfordrende oppgave å tolke Freddie Mercury, sier Leif Terje Nilsen.

Herrene Teigen og Larsen oppfordrer alle til å kjenne sin besøkelsestid for de verbale innslagene denne kvelden blir en engangsopplevelse.

Les forrige sak:
MANGLENDE BOLIGTOMTER: Det kan være aktuelt at Stjørdal kommune etablerer et kommunalt tomteselskap, sier Høyres Geir Falck Anderssen.
– Kommunen må tilby flere boligtomter

Geir Falck Anderssen tar til orde for etablering av et kommunalt tomteselskap

Close