0 °C Stjørdal, NO
04/04/2020

Lager splitter ny juleforestilling

Trioan AttPåTe har skrevet «Juledrømmen»

Terje Stamnes (fra venstre), Aina Kristiansen og Pål Thyholt står bak forestillingen "Juledrømmen" som er splitter ny og klar for premiere i Kimen 14. desember. Terje Stamnes (fra venstre), Aina Kristiansen og Pål Thyholt står bak forestillingen «Juledrømmen» som er splitter ny og klar for premiere i Kimen 14. desember.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

«Artigtrio» fra Stjørdal og Malvik setter opp «Juledrømmen» som er en nyskrevet juleforestilling for hele familien.

I desember er det duket for premiere på en nyskrevet familieforestilling i Kimen. Bak initiativet står Terje Stamnes, Pål Tyholt og Aina Kristiansen, og målet er å lage en ny juletradisjon for store og små.

Nytt samarbeid

Stamnes, Tyholt og Kristiansen har sine røtter i henholdsvis Skatvalsrevyen, Lånkerevyen, Kvitter fra Knotten og Hommelvikrevyen, men har også samarbeidet i teatergruppen Jernteppet over flere år. Nå har de altså lagt til enda et element i samarbeidet.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– I tillegg til alt det andre vi driver med, fant vi ut at vi hadde lyst til å samarbeide enda mer. Derfor bestemte vi oss for å opprette gruppen AttPåTe, og målet var å få til å lage en helt ny juleforestilling, med mye humor og god julestemning, sier Terje Stamnes.

Manuset til forestillingen ble ferdigstilt denne uken og nå planlegger gruppen en audition for å fylle barnerollene i stykket.

– Det er et par store roller for barn og ungdom i stykket og flere mindre roller, sier Pål Tyholt.

– Audition blir 29. september så vi oppfordrer teaterinteresserte barn og unge til å merke seg datoen.

Både Stamnes, Tyholt og Kristiansen skal selv fylle tre av rollene i stykket. I tillegg har de også fått med seg Rolf Fiskvik fra Skatvalsrevyen på scenen og Ninni Kristine Austad på regi.

Vil ødelegge julen

Forestillingen starter på lillejulaften med at noen forsøker å ødelegge julen. Mens julenissen og alvene hans legger siste hånd på verket før den store dagen, legger Mester og hans hjelpere skumle planer for å hindre at julefreden senker seg. I flere år har Mester forsøkt å realisere sin skumle plan uten å lykkes, men denne gangen ligger alt til rette for at han skal greie det. Når Nissen og alvene skjønner alvoret er det bare én ting å gjøre; de må få hjelp av Lisa.

– Vi håper å kunne lage litt førjulsstemning i Kimen og at mange har lyst til å komme å se en helt ny og lokalt forankret juleforestilling, sier Tyholt.

Forestillingen spilles i Kimen Kulturhus 14. og 15. desember.

Les forrige sak:
De smiler stort sett 24/7, men tirsdag morgen var Ann Lisbeth Rønning (fra venstre), Tine Hedsten og Per Christian Eriksen frustrert og forbannet etter at det nok en gang var gjort ødeleggelser ved Rema-butikken i Stjørdal sentrum.
Pøbler har knust Rema-vindu – igjen

Rema-kjøpmann: - Nå er det nok

Close