11 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Lager VM-stemning med Solberg-film

Nå blir det action i Kimen kino

Johan Kristoffersen (fra venstre) og Annette Jensen fra Hell RX og Elisabeth Almhjell ved Kimen kino gleder seg til fartsfylt kino med Oliver Solberg. Johan Kristoffersen (fra venstre) og Annette Jensen fra Hell RX og Elisabeth Almhjell ved Kimen kino gleder seg til fartsfylt kino med Oliver Solberg.

Den nye filmen om Oliver Solberg, sønn til Petter Solberg har premiere på Kimen Kino fredag 8. februar. Dagen etter 9. februar er det to visninger på kinoen og Hell RX deler ut gratis VM og EM- pass til kinogjengere.

Kimen Kino har allerede to visninger fredag 8. februar, men dagen etter er Hell RX-teamet på plass med rallycrossbil og promotering av Lånkebanen sine løp denne sommeren. Annette Jensen gir ut to gratis pass til Lånkebanen på hver forestilling denne lørdagen.

– Vi oppfordrer flest mulig til å se filmen om Oliver Solberg, en veldig jordnær sympatisk gutt med sans for raske biler. Vi i Hell RX-teamet gleder oss til å se denne filmen. Det tror vi mange andre også gjør, sier Johan Kristoffersen og Annette Jensen

Elisabeth Almhjell fra kinoen lover nypoppet popcorn, kald leskedrikk og snacks som ligger klar for flere visninger av filmen. De to fra Hell RX sier dette også er en utmerket anledning til å melde sin interesse som frivillige under VM og EM rundene på Lånkebanen 15. og 16. juni i år.

Les forrige sak:
Quality Airport Hotel Værnes (til høyre i bildet) vil sette et enda sterkere preg på gatebildet når Kjøpmannsgata 22 blir med i den forestående utbyggingen som er klar etter vedtaket i komite plan om å avslå fredning.
Hotellutbygging i gata

Politikerne vil ikke bevare bygget - nå blir det hotell her

Close