13 °C Stjørdal, NO
20/09/2018

Fikk verdens beste pizza i barnehagen

Stor stas i Tollmoen barnehage da tre ekte kokker dukket opp og laget pizza

FALT I SMAK: Ingen tvil om at Peter Almås (t.v.) og Simen Ringen Sæther syns det var godt med pizza. (Foto: Privat) FALT I SMAK: Ingen tvil om at Peter Almås (t.v.) og Simen Ringen Sæther syns det var godt med pizza. (Foto: Privat)
Norfloor åpning sept 18

Sist oppdatert

Stor stas i Tollmoen barnehage da tre ekte kokker dukket opp og laget verdens beste steinovnsbakte pizza.

Både de små og de ansatte satte stor pris på besøket fra de tre kokkene Lena Flaten, Andrea Reppe Underhaug og Maria Eliasson. Lena Flaten driver restauranten «Flamman» på Storlien og er tante til ett av barna i barnehagen. De to andre er også kokker og Maria Eliasson er også mamma i barnehagen.

POPULÆRT BESØK: Lena Flaten (t.v.) og Andrea Reppe Underhaug, sammen med Maria Eliasson, vartet opp med supergod pizza. Det syntes iallfall Aron Reppe Underhaug som fulgte interessert med på matlagingen.
POPULÆRT BESØK: Lena Flaten (t.v.) og Andrea Reppe Underhaug, sammen med Maria Eliasson, vartet opp med supergod pizza. Det syntes iallfall Aron Reppe Underhaug som fulgte interessert med på matlagingen.

– De hadde med seg pizzaovn og alt de trengte for å lage nydelig steinovsbakt pizza til alle barn og ansatte. Det ble også en deilig «turdessert» etterpå bestående av smør, sukker, havregryn, rabarbra, kardemomme og kanel. Dette ble smeltet i varmen av pizzaovnen og stekt til deilig karamell. Kjempegodt, sier pedagogisk leder Maria Eimhjellen ved Tollmoen barnehage i Meråker. Hun og resten av de ansatte setter stor pris på besøk i barnehagen.

PIZZAKOKKER: Kokkene Andrea Reppe Underhaug (t.v.) og Lena Flaten sørget for litt av en barnehagedag i Tollmoen barnehage. Også Maria Eliasson bidro med pizzalaging. (Foto: Privat)
PIZZAKOKKER: Kokkene Andrea Reppe Underhaug (t.v.) og Lena Flaten sørget for litt av en barnehagedag i Tollmoen barnehage. Også Maria Eliasson bidro med pizzalaging. (Foto: Privat)

– Utrolig koselig at noen ønsker å gjøre dette for oss, og utrolig viktig at barna får mulighet til å smake masse forskjellig mat tilberedt på forskjellige måter, sier en takknemlig Eimhjellen.

PIZZAKOS: Jens Emil Flaten (fra venstre), Idar Aamo, Peter Almås, Simen Ringen Sæther, David Lillevold Størseth og William Ervik koser seg med herlig steinovnsbakt pizza ute i barnehagen. (Foto: Privat)
PIZZAKOS: Jens Emil Flaten (fra venstre), Idar Aamo, Peter Almås, Simen Ringen Sæther, David Lillevold Størseth og William Ervik koser seg med herlig steinovnsbakt pizza ute i barnehagen. (Foto: Privat)

 

 

 

 

 

 

Les forrige sak:
Stine Grong Ruud hoppet 3,50 i stav, og det holdt til 4. plass i NM.
Stang ut for friidrettsjentene

To fjerdeplasser på første dag av NM

Close