14 °C Stjørdal, NO
21/09/2020

Landets beste syklister på Skatval

Vil påvirke trafikken på E6 og vegene ved Skatval

Søndag blir det Norgescup i sykkel med start og mål på Skatval. Det får blant annet betydning for trafikken her i Skatvalskorsen.

Søndag arrangerer Stjørdals-Blinks sykkelavdeling Norgescup. Dette vil påvirke kjøre- og trafikkmønster i Skatvals-området.

– Arrangementet søndag er tilsvarende ritt som ble arrangert i august i fjor, forteller assisterende rittleder Rune Andreas Brodahl Kvam i Stjørdals-Blink Sykkel.

Fellesstarten som foregår på Skatval søndag er en del av Fara Sykkelfestival. De to første rittene, fellesstart fredag og tempo lørdag, foregår i neste års NM-løyper på Skogn.

Brodahl Kvam understreker at det vil være fullt mulig å komme seg frem på vegene, men det kan ta litt lengre tid. Han oppfordrer alle til å vise hensyn i de aktuelle timene.

– Området Skatval/Holan/Kvislabakken/Auran vil i tidsrommet fra 07.45 til 18.00 på søndag ha enveiskjøring med. Følg merking av endret kjøremønster på vegene. Det er bortimot 50 vakter ute som vil dirigere og informere trafikanter. Vi ber alle som ferdes på vegene om å ta hensyn og følge instruksjoner, opplyser Rune Andreas Brodahl Kvam.

Start og mål for søndagens ritt er ved Skatval skole. Det vil gjøre at Skatvalsvegen blir enveiskjørt til E6. E6 vil periodisk bli stengt fra avkjøringen til Skatval sentrum til Vollsbrua, noen hundre meter lenger sør. Holvegen blir enveiskjørt frem til kryss Vassbygdvegen, som igjen blir enveiskjørt til Vassbygdvegen til krysset med William Holmens veg (Kvislabakken). Også Vinnavegen og Auranvegen vil bli enveiskjørt.

Løypa som kjøres under rittet starter altså ved Skatval skole, går via Holan, Kvithamar, Vifstadlia og Vinge. Totalt 256 deltakere er påmeldt søndagens ritt.

Les forrige sak:
Sommerjobb til alle 10. klassingene

- Det er viktig at kommunen tar godt vare på ungdommene, og det synes jeg de er flinke til

Close