12 °C Stjørdal, NO
24/04/2019

Landskamp i håndball

Roar Børstad (t.h.) er arenasjef under landskampen Norge-Hellas i Trondheim Spektrum, mens hallsjefen i den nye Stjørdalshallen, Gunnar Tule Nervik, er med for å se og lære.

Lørdag 11. juni møtes Norge og Hellas til en spennende EM-kvalifiseringskamp for herrer. For Norge kan kampen i Trondheim Spektrum bli avgjørende for neste års EM-deltakelse. Norge har et godt lag, og håndballinterreserte bør benytte sjansen til å se landslaget, sier Stjørdalsmannen Roar Børstad – arenasjef i Trondheim Spektrum.

 

 

For herrelandslaget kan kampen mot Hellas avgjøre den norske EM deltakelsen I 2012. Med andre ord vil det være spenning til siste slutt i denne kvalifiseringsgruppen. De siste årene har norsk herrehåndball vist stor framgang under Robert Hedins ledelse.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Publikum

Arenasjef Roar Børstad fra Stjørdal, har fått oppdraget fra Norges Håndballforbund. Han har hatt tilsvarende oppgave tidligere. Hans største ønske er at Trondheim Spektrum blir en arena der publikum setter høylytt pris på de norske spillernes prestasjoner. For senere arrangement er det viktig med stort oppmøte fra publikum.

 

Skal lære

Vi i Værnesregionen kan bare forberede oss på topphåndball når den nye Stjørdalshallen åpner i februar. Landskampen i Trondheim skal gi lokale hallfolk litt innsikt i det som skjer ved slike kamper. Hallsjefen i Stjørdalshallen, Gunnar Tule Nervik, vil være på plass for suge til seg inntrykk og erfaringer sammen med Børstad. Kanskje kan åpningen av Stjørdalshallen by på en landskamp, og det er også grunn til å håpe på at andre toppkamper kan bli spilt i hallen.

 

Klubber invitert

Alle klubber i distriktet har fått spesialpakker med billetter. For deltakerne, som må bestå av minst 10 personer og  2 ledere,  oppnår rabatt på inngangsbilletten. Hvis handballaget i din klubb ikke har varslet spillerne om dette, må klubbledelsen kontaktes. Norges Håndballforbund satser på kjempestemning og full sal i Trondheim Spektrum.

 

 

Les forrige sak:
Fra v. Jan Støvring, JST Arkitekter; Reidun Bull-Hansen, kulturvalgets leder, KORO; Ragnhild Thorvik, brukerrepresentant fra Stjørdal Kunstforening; Edvine Larssen, kunstfaglig konsulent, KORO og Arne Fridtjof Venæs, leder i Stjørdal Kulturutvikling A/S.
Kunst i kulturhuset

  Idag var komitéen som skal vurdere den kunstneriske utsmykning av […]

Close