3 °C Stjørdal, NO
16/02/2019

Langøra Kaffebrenneri åpnet nytt kaffehus

||| Nye lokaler ble offisielt åpnet fredag hos Langøra Kaffebrenneri. Det skjedde etter oppføring av nytt kaffehus på Hjelseng Gård. Innehaver sammen med Kristian Helgesen er Renate Aune (bildet).|En av de første kundene i nytt hus hos Langøra Kaffebrenneri i Stokkhaugan var Lasse Kalvø, her betjenes han av selger Benedicte Gyllensten.||

De har fått lengt bedre alburom, og flytter ut fra knappe ti kvadratmeter til nærmere 100. Langøra Kaffebrenneri har ekspandert og leverer etter hvert større kvanta varer i form av brent og røstet kaffe fra flere verdensdeler. Innehaverne Renate Aune og Kristian Helgesen fikk mye rosende omtale etter at det nye kaffehuset åpnet med brask og bram på gårdstunet fredag.

– Vi tilbyr nå salg av kaffe direkte over disk fra de nye lokalene her på Hjelseng Gård. I tillegg finner våre kunder vår kaffe ute på andre salgssteder rundt om i landet, og vi eksporterer i tillegg til andre nasjoner. Man får også kjøpt vår kaffe på kafeer i denne regionen, sier Kristian og Renate.

På 90 kvadratmeter og med en moderne to år gammel kaffebrenner som røster kaffebønnene, dufter det allerede «velkommen hit» i det som har blitt en ny stilfull gårdsbygning på Hjelseng Gård. Firmaet i Stjørdal handler inn spesialkaffe som er sporbar i sesong, og eierne begeistres av spennende smaker i valg av kaffebønner. Kaffens kvalitet avhenger i første omgang om opprinnelse. Vekstforhold, bønnetype og prosessering spiller også inn.

Blant duften av kaffe på åpningsdagen duftet det også skillingsboller. Kokk Jan Tore Stokke fra Kirkebyfjellet Konferansesenter i Meråker var på plass. I vedfyrt ovn på tunet bakte han himmelske boller med eggekremkjerne. Selvfølgelig var det også gratis smak av kaffe på åpningsdagen. Vi gratulerer Langøra Kaffebrenneri med nytt produksjons- og salgslokale i Stjørdal. 

Les forrige sak:
||
Kjørte til privatfest med 2,09 i promille

  Mannen, som da kjøringen fant sted var i slutten av […]

Close