12 °C Stjørdal, NO
21/09/2019

Lånke i gang med jubelsesong

Full pott og 12-1 i målforskjell etter to kamper

Edvard Salberg har nettopp satt inn 1-0 her, og Lånke-guttene kan juble. Det ligger an til mye gul jubel i år. Edvard Salberg har nettopp satt inn 1-0 her, og Lånke-guttene kan juble. Det ligger an til mye gul jubel i år.

Ingen tvil om at Lånke er de store favorittene i sin 5. divisjonsavdeling og gultrøyene har så absolutt kommet godt i gang. Fredag kveld ble Nationalkameratene slått 7-1 på Tønsåsen og Lånke har allerede inntatt tabelltoppen.

– Alt i alt en veldig godt gjennomført kamp fra vår side. Nå er det viktig at vi klarer å holde trykket oppe framover, sier spillende sportssjef Anders Dybvad. Lånke, som trenes av Kenneth Haugen og Karl Anders Vikvang imponerte den første halvtimen av årets første hjemmekamp. Scoringer fra Edvard Salberg etter 19 minutter, Runar Sørli etter 23 minutter og Marius Holmen etter 28 minutter gjorde at jobben var gjort. Nationalkameratene reduserte på straffe før pause, men i andreomgangen ble det bare mer og mer Lånke. Edvard Salberg igjen, Are Tronseth, Anders Dybvad og Runar Sørli igjen sørget for at det ble 7-1-seier.

Dermed fulgte laget opp den solide 5-0-seieren over Kvik 2 i første serieomgang. Og bare for å ha notert det; både Kvik 2 og Nationalkameratene har vunnet sine øvrige kamper så langt i sesongen.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Pensjonist hadde 1,71 i promille da han kjørte bil

Nå må mannen i slutten av 70-årene i fengsel

Close