10 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Lånke Kor-All inviterer til sangkafe

|| Dirigent Mary Kjelsaas og kormedlem Steinar Johan Westgård i Lånke Kor-All ønsker velkommen til en trivelig sangkafe på Trudvang søndag 6.april. Koret får besøk av Selbu Felebyggerlag og koret Dameavdelingen.||

Sangkafeen som Lånke Kor-All arrangerer i starten på april har blitt en tradisjon, og når vi alle møter lysere dager er det all grunn til å løfte humør og livsglede enda høyere. Det skal Lånke Kor-All bidra til også når sangkafeen tar imot sine gjester på Trudvang sammen med felebyggerlaget fra Selbu og Dameavdelingen sangkor med røtter i Stjørdal.

–          Det er første gang at vi får med oss en full musikalsk oppsetting som felebyggerlaget representerer. De har lovt oss å spille til allsang og underholdning, sier Mary Kjelsaas som er dirigent i koret med 15 syngende menn. Lånke Kor-All er stadig på farten med underholdende sang som gir glede i hverdagen. Nå blir de igjen hodearrangør av Sangkafeen, der det legges inn spisende og drikke sammen med en loddtrekning som alltid er like spennende. Steinar Johan Westgård har bakgrunn som sjømann, han sang i sjømannskor utaskjærs i flere land og i sjømannskirker før han ble med i Stjørdal Blandakor og nå Lånke Kor-All. Mary Kjelsaas ble først med i studenttiden på Levanger lærerskole, sang 20 år i Trønderkor, har vært med på Steinvikholmen med sang og er medlem i Værnes Kantori i dag foruten hennes dirigent-utøvelse i Lånke Kor-All.            

Med feler og trekkspill fra Selbu

Det blir klang i glassruter og i veggene på Trudvang 6.april når Selbu Felebyggerlag spiller opp. Klokka 18.00 åpner dørene, og da står Lånke og Elvran Helselag sine damer klare til å servere i kveldens kaffepause.

–          Vi gleder oss til både å synge selv og høre hva de andre gjestene byr på denne kvelden. Vi vet at felebyggerlaget har gitt ut flere plater med høykvalitets-gammeldansmusikk. Musikals leder i laget Bo Ivan Folde, er flasket opp på foreldrenes musikktradisjoner i Hessdalen. Han er tidligere musikkskolerektor og er felebygger samt nøkkelharpebygger. Folde har med seg flere erfarne musikere som vil fylle Trudvang med gla- musikk, sier Mary Kjelsaas og Steinar Johan Westgård.  Det er liten tvil om at dansefoten gjerne vil røre på seg denne kvelden, men arrangørene har fokus på musikken og sangen når også Dameavdelingen med dirigent Trine Furunes vinker i gang kvinnestemmer på Trudvang. Herrestemmene i Lånke Kor-All er det altså ingen tvil om at Mary Kjelsaas loser inn på riktig tonehøyde denne kvelden. Vel møtt sier arrangørene. 

Les forrige sak:
|||
Best Fiske med utvidelser

  En prat med kompetente ansatte hos Best Fiske, og ørret, […]

Close