11 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Lånke Kultur er i rute!

||| |||

Lånke Kultur innreder allerede kvelden 7.februar Lånkehallen til en storstue for musikk-kultur-dans og fest. Påfølgende dag er konsertdagen, og 8.februar går konferansier Magnhild Melandsø på scenen sammen med unge og voksne artister som sammen byr på en uforglemmelig kveld i følge arrangørene. Lånke Kultur har befestet seg som den lokale men samtidig store inkluderende arenaen der unge talenter løftes frem i lyset.

–         Vi er først og fremst alle i en ydmyk og takknemlig stemning etter å ha mottatt en overraskende ildsjelpris nylig under nyttårskonserten i Rica Amfi. Dette forplikter oss til å legge alt godt til rette for unge og voksne aktører samt publikum i Lånkehallen den 8.februar, sier Kolbjørn Geving, Roar Nordgård og Jan Svendsen.  De tre fra arrangørene presenterer en solid og spennende konsertrekke artister. Lånke Skolemusikk, Lånkerevyen, Hell Storband, Lånke Musikkforening, Oddvar Nergård, Roar Nygård med BFF og ikke minst Hedda og Hedda med etternavn Fjerdingøy og Drivstuen.

–         Kommer det flere artister av den yngre garde på scenen denne gang Kolbjørn?

–         Ja, Benjamin Larsen med band, og et band fra Lånke skole kommer. Unge lovende Inga Vigdenes og flere andre i ung alder, men også godt voksne som Lånke Skolemusikk anno 1963. Her har Oddvar Nergård regien på menn og damer som har funnet frem sine instrumenter igjen sier Kolbjørn Geving.

Hell Storband og dansefest etter konserten        

Hell Storband er i år med på scenen når Lånke Kultur spiller opp til konsert- og festkveld.  Disse artistene har en blåserekke som fenger hver gang. Even Lothe, en av Stjørdals enere innen musikalsk lydøre leder husbandet som hvert år stiller opp hos Lånke Kultur. Salg av billetter har startet. 

Coop Storlien artikkelnivå

–         Alle må være klar over at dette ligger an til å bli en helaften med musikk, sang og opplevelse. Vi sikter mot et stort oppmøte blant publikum og vil gjerne fylle hallen med folk fra hele regionen. Kapasiteten i Lånkehallen er stor, og vi benytter gjerne tribuner for publikum ved behov sier trioen fra arrangørene. Konferansier Magnhild Melandsø gir etter konserten på en og en halv time stafettpinnen videre til bandet Arnsteins. Før dette er det mat i form av spekefat og drikke til.

–         Billettsalget er todelt. Vi har konsertbillett, og en billett for hele kvelden inkludert mat og dans med Arnsteins med alle rettigheter. Det er YX, gamle Hydro på Hell og Jernia på Hellsenteret som selger billettene, forteller Kolbjørn og Jan fra arrangørene som tror årets Lånke Kultur blir blant de største begivenheter på musikkfronten i Lånke.

Les forrige sak:
||
Søker mangfoldige talenter

Barnas kulturmønstring er et nytt arrangement i Stjørdal. Barnas kulturmønstring bygger […]

Close