14 °C Stjørdal, NO
27/09/2021

XC40
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
Spar Hegra uke 39

Lånke serieåpnet med storseier

Vant 0-5 borte mot Kvik2 i Trondheim

Lånke feide over 5. divisjonskollega Kvik2 i Tronheim og vant serieåpningen 0-5. Lånke feide over 5. divisjonskollega Kvik2 i Tronheim og vant serieåpningen 0-5.

Lånke åpnet femtedivisjonssesongen med å sette Kvik2 på plass i Trondheim.

Hele 0-5 ble resultatet på Rosenborgbanen, og ved pause var stillingen 0-3 etter scoringer av Anders Dybvad etter åtte minutter og to fulltreffere av Runar Sørli etter 25 og 27 minutter.

– Vi tar tidlig ledelsen og har stort sett full kontroll gjennom hele kampen etter det. Kvik2 skaper kun en eneste sjanse i kampen, mens vi produserer mange gode angrep. Dessuten var vi bunnsolide defensivt, sier Anders Dybvad.

Hønnås på scoringslisten

Den gamle Stjørdals-Blink-midtbanemotoren Tom Rune Hønnås sendte Lånke opp i 0-4 etter 72 minutter før Thomas Hamland avsluttet ballet med å score kveldens siste i det 86. minuttet.

– Det var en kjempebra gjennomført bortekamp mot et ganske godt Kvik2-lag som jeg tror vil bite bra ifra seg i avdelingen, sier Dybvad.

– God start

Lånke kunne ikke fått en bedre start på sesongen.

– Vi har fått en god start, og jeg synes vi ser igjen en del av tingene vi har øvd på i vinter og det er positivt, sier han.

 

Les forrige sak:
Langs E14 øst for Hegra fredag kveld var køene lange, men trafikken fløt fint.
Fin flyt i påsketrafikken

Ingen alvorlige ulykker under påskeutfarten.

Close