18 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Lånkebanen får VM i rallycross

| |

Mandag denne uka ble det klart at arrangørene av tidligere års EM-runder rallycross i Lånke nå får tildelt verdensmesterskap innen samme kategori bilsport. Som leder av arrangementet er blant annet NAF Motorsport interessert i å engasjere Laffen Jensen, som ledet den siste EM-runden for arrangørene i Lånke. Johan Kristoffersen sier dette betyr at Stjørdal og Lånke nå får en sjelden god mulighet til å reise et stort arrangement på fire hjul.

–         Det er helt topp å få tildelt et VM i rallycross hit til Lånke. Vi visste på forhånd at banen i Lånke er blant Europas beste og tryggeste for bilsport i denne kategorien. Nå har vi lykkes endelig med å få et megastort arrangement, sier Kristoffersen som vet at startheatet under VM vil inneholde førere som Ken Block og Tanner Foust fra USA. Det er allerede klart at Tore Kristoffersen fra Stjørdal stiller på start, også Børseth fra Ler starter. Med super-car div 1 og 530 HK under panseret skal Ford Fiestaen til Kristoffersen være klar for start trolig datoen 14.juni neste år under VM.

–         Det blir arrangert og avholdt EM-runde på samme tid i Lånke også, sier Johan Kristoffersen som nå skal ha møter både med kommunen, fylkespolitikere og NAF Motorsport sine representanter. Kanskje blir det også lagt et flystevne til samme tidspunkt. Dette er så langt ikke avklart. Stjørdals-Nytt kommer tilbake med mere informasjon om VM-arrangementet.

Les forrige sak:
ÅPNET MÅLKONTOEN: I sommer gjorde Torstein Nordby comeback for Tangmoen. Lørdag scoret han sitt første mål for året i 3-0-seieren over Skjetten.
Sterk og viktig Tangmoen-seier

  Med seieren lørdag har Tangmoen elleve poeng, Fart har 14 […]

Close