6 °C Stjørdal, NO
26/05/2019

Lånkerevyen leverer igjen!

Sketsjen ”Føggel” viser fuglenes harde hverdag på en absurd og morsom måte.

 


Årets Lånkerevy byr på solid humor, kjælige nyrespark og tid til ettertanke.

  Revyen har fått navnet ”Blåøyd”, et navn som antyder at det også er en del alvor til stede i forestillingen – og det er det, men det går ikke på bekostning av den elleville humoren underveis.

Coop Storlien artikkelnivå

Høy kvalitet
Lånkerevyen har oppgjennom årene tatt hjem flere gjeve priser, blant annet fra revyfestivalen på Høylandet. Også årets revy byr på innslag som nok vil gjøre det godt i den sammenheng. Undertegnede har overvært revyen de siste fire gangene, og opplever at kvaliteten har steget for hvert år.
Med ”Blåøyd” beviser gjengen nok en gang at de kan, og brenner for revy som kunst og uttrykksform. Her får vi knallgode sketsjer over varierende tema, ispedd audiovisuelle og musikalske innslag. Humoren sitter som et skudd, og de avorlige temaene som tas opp mottar applaus fra publikum. Noen nyrespark til aktuelle temaer, som f.eks kontroversen rundt snik-islamisering, parodieres på en slik måte at du skal være rimelig hårsår for ikke å le deg skakk.
Norsk veistandard  kritiseres på utradisjonelt vis av Anne Berit  Sivertsen og Ingvild Skjeldstadås.


Balansert
Jeg vil ikke røpe for mye av forestillingen, men monolog med veteran Harald Morten Bremseth, og knallgod nabokrangel mellom Pål Thyholt og Christer Nilsen kan nevnes, i et revyprogram som leverer god underholdning fra start til slutt.

Harald Morten Bremseth som ”Vampyrn”. En klassiker i storform.


Få med deg dette
Både skuespillere, tekstforfattere, scenearbeidere og andre tilknyttet Lånkerevyen skal ha all ære for den jobben de har gjort med årets revy. Det finnes enda noen få biletter å få kjøpt, og har du sjansen, bør du så absolutt få med deg Lånkerevyen 2010.

Aktører og andre involverte samlet på scenen. De kan si seg meget godt forøyd med årets revy.

Les forrige sak:
Kverneland – ta kontakt med oss idag !

Ta kontakt med oss for prøvekjøring eller pristilbud   jorgen.lovseth@kvernelandbil.no   […]

Close