12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Lånkerevyen leverte varene

| |

Årets forestilling som Lånkerevyen leverte var en forestilling der både sang og tekster bli presentert på en måte som ikke hadde noen svake punkter. Aktørene har i mange år forsynt seg grovt av premiebordet på Norsk Revyfestival. Dette har gitt deltakerne fra Lånke selvtillit og gode erfaringer. En annen suksessfaktor har vært satsingen på Litj-revyen.  Årets forestilling viser at denne satsingen har vært viktig.

Årets revy er komponert og gjennomført med egne tekster og melodier. Dette er ganske imponerende av aktørene som har fanget lokalt stoff og omgjort dette til fengende sang og tekster til sine numre. Kulisser er også laget av lokal håndverkere som minst må ha fagbrev innen faget. Høyt oppe på scenen var Jhoans musikere plassert, men også gruppen jorde sine saker på en skikkelig måte. Vi skal heller ikke glemme lyd og lys som er en viktig del av en god forestilling. Det er bare å er det konstatere at alt dette fungerte helt topp.

Aktørene

Hele revygruppen startet med et åpningsnummer som satte standard for  hele forestillingen. Teksten var laget av Erlend Engan, og sangen ble gjennomført på en samstemt og sikker måte. Deretter gikk det slag i slag. Christer Nilsen og Roger Nordgård, hadde selvsagt satt Kulturhuset i Stjørdal på plakaten. Tekstforfatter Erlend Engan, hadde en fulltreffer med dette innslaget. Et revynummer uten å ha med Anne Berit Sivertsen, ville vært litt tannløst. Anne Berit Sivertsen byr så til grader på seg selv og gjorde en topp innsats i alle sceneoppdrag hun deltok i.  May Kristin Berg, hadde en gjennomført sang og andre ting som var av topp kvalitet. Så gjenstår det å nevne det beste til slutt; Harald Morten Bremseth, instruktør og deltaker i flere numre på scenen. Hans opptreden i sketsj nummer 15 viste han sine ferdigheter. Kroppsspråk og ansiktsuttrykk skapte jubel i salen. Dette må være et nummer som ligger sterkt ved en revyfestival står sterkt. Også Anne Berit Sivertsen, deltok i dette suksessnummeret.

 

Årets revy

Alle billetter til de resterende forestillinger er utsolgt. De som nå sitter med billetter kan glede seg til humor på høyt plan. Revyen var knallbra med å gode prestasjoner av alle deltakere på scenen. Noen er nevnt i artikkelen, men alle burde vært nevnt.

Coop Storlien artikkelnivå

Det er grunn til å takke for underholdningen. Det har de mange deltaker fortjen da de har brukt veldig mye tid for å få til et slikt resultat.

 

{joomplucat:233 limit=22}

 

Les forrige sak:
Ny målfest i Stjørdal

  Nye Blinkbanen har blitt en arena for flotte fotballopplevelser. Publikum […]

Close