8 °C Stjørdal, NO
19/04/2019

Lånkerevyen ”No igjæn”?!

Harald Morten Bremseth, Anne Berit Sivertsen og Roger Nordgård, er snart klar for nye ablegøyer på Trudvang
Værnes begravelsesbyrå steindag april

 

Å sette opp en revy er krevende. Med ni forestillinger behøves det 15 servitører hver kveld.Itillegg en cenestab på 30 må til for å få det ele til å gå rundt. Frivillige vil bli mottatt med stor glede.

 

Lyd

Denne gang har Lånkerevyen satset på innleid lydfolk. På dette området har vi vært for dårlige, men når vi nå får lyd på riktig nivå blir utbyttet bedre for publikum, hevder Roger Nordgård.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Program

Her holder revygjengen sjelden tett inntil kroppen. Vi må nok regne med at det stilles store spørsmålstegn med visse kostbare byggeprosjekter som foregår i Stjørdal. Anne Berit Sivertsen

Snakker litt om å ha tunellsyn, men å definere slike utspill er vanskelig. Med den rutinerte staben som skal opptre er det ingen grunn til å tvile på at latterbrølene vil komme.

 

Servering

Lånkerevyen samarbeider med Lånke Ungdomslag der det ofres mye oppmerksomhet på å gi ungdommene i Lånke en positiv fritid. Begge gruppene ønsker å være forbilder og gå foran med gode eksempler. Som en følge av dette har Lånkerevyen valgt å unnlate salg av alkohol under sine forestillinger. Dette er et økonomisk tap for revyen, men de ønsker ikke å skaffe inntekter ved salg av alkohol. En annen viktig grunn er at de ønsker at ungdommer kommer til revyforestillingene. Vi finner grunn til å berømme Lånkerevyen for sitt standpunkt om ikke å servere alkohol under forestillingene. Dette er signaler som også andre bør tenke gjennom!

 

Oppstart

Lørdag 1.oktober er det premiere. Lånkerevyen avslutter med siste forestilling 5.november. Forhåndssalg av billetter for lag og foreninger over 6 billetter starter 150911. Ordinært salg av billetter starter også 150911 etter klokken 2100. Nytt av året er salg av billetter på nettadresse www.lankerevyen.no. Hydron på Hell selger også blletter

Les forrige sak:
Fokus på Fv 705

    Vegforum Trøndelag (VT) har som hovedoppgave å utvikle og […]

Close