12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Lanserer Turistforeningens nye sengekolleksjon

Anniken Solbakk Frengen fra Høie, Ann Kristin Sollihaug fra Reklamebanken, Bernt Petter Brandslet fra Reklamebanken og Nina Pettersen fra DNT lanserte i dag fredag den nye sengekolleksjonen laget for Den Norske Turistforening. All design og utvikling er utført i Stjørdal og hos Høie på Fosen.

 

Fredag 24.mai er for mange avreisetid til hytta. En hel helg skal nytes i fjellet eller ved sjøen. Hva er vel da bedre enn å innta et helt nytt sengesett fra Turistforeningen i design laget av Reklamebanken i Stjørdal. Det var blide og glade damer fra utviklingsgruppen for sengetøyet som fredag sammen med designer Bernt Petter Brandslet og daglig leder Ann Kristin Sollihaug i Reklamebanken lanserte både pute og dynetrekk i en morsom og moderne design.

–        Vi er kjempestolte av å ha kommet i mål med dette prosjektet. Ideen oppsto da vi i Nord-Trøndelag Turistforening året 2011 var på Holden fjellgård, en av turisthyttene i vakker natur opp mot Namdalen at ideen om et nytt og friskt sengesett felles for alle hytter oppsto, forteller Nina Pettersen som leder NTT-kontoret i Stjørdal. Ideen ble formidlet til Reklamebanken og Ann Kristin Sollihaug i Stjørdal, som satte i gang utvikling av profil og mønster på sengekolleksjonen. Firma Høie på Brekstad og Fosen ble kontaktet, og sammen har teamet utarbeidet kolleksjonen som har fått et friskt og moderne uttrykk.

 

Selger eksklusivt sengetrekkene på DNT-kontorene

Coop Storlien artikkelnivå

Karabinkrok, kaffekjele, skistav, varder, DNT nøkkelen og flere andre trykte motiver finnes på sengetrekkene der dyne og pute har samme mønster. Begrepene kaffelars, drøm søtt, naturopplevelse og fjellvandring er ord som går igjen på sengetrekkene laget av Høie i samarbeid med NTT lokalt og Reklamebanken, begge de to siste med kontorer i Stjørdal.

–        Det er helt unikt at vi har greid å skape dette sammen i denne regionen. Vi har slått alle andre store byer og tettsteder. Jeg er kjempestolt i dag, sier Ann Kristin og Nina fra Reklamebanken og DNT. Settene er fine gaveartikler og kanskje et must på hyttene også hos private. Settene selges eksklusivt hos turistforeningen også ved kontoret i Kjøpmannsgata på Stjørdal. Høie har allerede sendt 1600 sett ut fra fabrikken på Brekstad.

 

      

Les forrige sak:
Stjørdal Dyreklinikk AS utvider i Moheim-bygget med ny salgsavdeling og flere rom for behandling av kjæledyr. Veterinærer hos SDK er: Hege J. Engum og Per Jørgen Engum. Hilde Landfald, Aurora Valstad, Marita Thomassen og Solveig A. Slåttholm. Dyrepleiere: Kristine Tynes og Anne Lise Bjerkenås. Klinikkassistenter: Anita Fløan, Ingrid Moksnes, Ingrid Hagerup, Jannike Svendgård og Mia Nakling.
Dyreklinikken utvider i Moheim-bygget

  Stjørdal Dyreklinikk har siden 1992 gitt mange kjæledyr service fra […]

Close