12 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Leander (3 1/2) og Geitsprang-barna får hilsen fra barnehagen hver dag

– Når smilet kommer lurt bak nettbrettet, har man vel oppnådd det man ønsker

STAS: Leander Ødegård Bratberg gleder seg til hver eneste dag med sang, gjettekonkurranse og hilsninger fra Svein Åge og resten av voksengjengen i Geitspranget Naturbarnehage. (Foto: Privat)

– Leander er begeistret for dette, sier pappa Stig Are Bratberg. Tre-åringen er oppslukt i dagens sang og gjettekonkurranse fra barnehagen han savner i koronadagene.

– Rett og slett et høydepunkt i kosestunden hjemme, sier Stig Are Bratberg. Pappan og mamma Greta Ødegård til Leander Ødegård Bratberg, får ikke lovprist de ansatte i Geitspranget Naturbarnehage godt nok. Hver hverdag siden barnehagen ble stengt har de ansatte i barnehagen lagt ut en video på barnehagens Facebook-side. Med sang og musikk, smilet på lur, hyggelige hilsninger og oppfinnsomme konkurranser sørger de ansatte for at den daglige kontakten mellom barnehagen og de små som lengter etter sine venner i barnehagen holdes vedlike.

– Vi gjør jo dette for at barna skal få se personalet og samtidig ordne litt underholdning og hyggelig samlingsstund i denne uvirkelige tiden vi befinner oss i, sier styrer i Geitspranget Naturbarnehage, Margunn Stokhaug Hoås.

I stuen hjemme hos Leander, mamma og pappa er dagens hilsning fra barnehagen ett av høydepunktene i den spesielle koronatiden.

– Leander er så heldig å få ha sine barnehagedager i Geitspranget. Der får han utvikle seg i et helt fantastisk miljø. At barnehagen er stengt har ført til savn etter å få leke med sine venner i skogen, men heldigvis gjør barnehagen dette fantastiske, sier Stig Are Bratberg.

Leander blir begeistret når han får se og høre fra barnehagen. Det samme blir de voksne.

– Også foreldre og besteforeldre synes det er morsomt, sier pappa Stig Are, som slår fast at barnehagen virkelig har lyktes med dette når han observerer sønnen på snart fire.

– Når smilet kommer lurt bak nettbrettet, har man vel oppnådd det man ønsker, sier en strålende fornøyd barnehagepappa.

 

Les forrige sak:
Innlegg: Hei Meråker

Skrevet av Meråker Senterparti

Close