-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Leder for 950 politikolleger

Politikontakten for Frosta og Meråker blir fagforeningsleder

Kent Robert Lundemo er valgt til ny leder av Politiets Fellesforbund Trøndelag. (Arkivfoto)

Politikontakten for Frosta og Meråker, Kent Robert Lundemo (43), er valgt som leder i Politiets Fellesforbund (PF) i Trøndelag. Det gjør at han nå skal lede forbundet for nesten 950 medlemmer.

Årsmøtet skulle opprinnelig gjennomføres i forrige uke, men ble utsatt. Dermed ble Lundemo valgt til leder via Skype onsdag.

– Jeg starter opp allerede torsdag. Imidlertid vil jeg i en overgangsperiode bidra med å følge opp kommunene Frosta og Meråker til en vikar er på plass. Prosessen med å rekruttere en vikar har jeg fått tilbakemeldinger på skal starte umiddelbart, sier Kent Robert Lundemo.

Lundemo tar nå permisjon fra rollen sin som politikontakt og er valgt som PF-leder i to år.

Nå er det nye arbeidsoppgaver på gang for politioverbetjenten, og det står ikke på utfordringer.

– Først skal jeg bruke tid på å sette meg inn i rollen, og bli kjent med medlemmene og mangfoldet av oppgaver. Jeg ønsker å være en premissleverandør for utvikling av Trøndelag politidistrikt, og jobbe for bedre lønns- og arbeidsvilkår som er et vedtak fra vårt landsmøte. Jeg skal også følge opp etterforskningsløftet. Samtidig så står vi midt oppi en særdeles krevende situasjon med koronaviruset. Som fagforening må vi være tilgjengelige og på for våre medlemmer i en slik krevende situasjon. Jeg tror det er enda viktigere nå enn på lenge at både ledere, mellomledere og medarbeidere «snakker samme språk». Jeg vil i tillegg jobbe videre med det gode partssamarbeidet vi har nå og bidra konstruktiv i det arbeidet, sier Kent Robert Lundemo.

Les forrige sak:
Fredrik Bellsli og Sigurd Malvik holder åpen butikken MX-sport i Malvik Senter.
Sportsbutikker holder åpent

Melder om tilnærmet normal handelsvirksomhet til tross for situasjonen

Close