5 °C Stjordal, NO
21/02/2020

Ledet 3-0, men klarte bare 3-3

Seks mål på 32 minutter i 4. divisjonskamp

Jakob Rømo Skille satte inn 3-0 og da trodde alle på Blinkbanen at tre poeng var i boks mot Rørvik. Men det endte bare med ett. (Arkivfoto) Jakob Rømo Skille satte inn 3-0 og da trodde alle på Blinkbanen at tre poeng var i boks mot Rørvik. Men det endte bare med ett. (Arkivfoto)

Stjørdals-Blinks andrelag hadde Rørvik fullstendig i kne da det gjensto 26 minutter av mandagens 4. divisjonskamp. Rørvik, som ligger på andreplass på tabellen og som tidlig i sesongen holdt Rosenborg meget bra i cupen, fikk seg en skikkelig bakoversveis i løpet av ti minutter. For på Blinkbanen mandag kveld skjedde alt i andreomgangen. 54 minutter var spilt da kampens første av seks scoringer kom. Ole Kristian Rødahl satte inn 1-0 før Jørgen Kjøsnes Valleraunet doblet bare to minutter senere. Da Jakob Rømo Skille satte inn Blinks tredje i løpet av ti minutter trodde alle at det var «god natt» til Rørvik. Men neida. Gjestene, med sterkt brasiliansk innslag, fikk en kjapp redusering og i det 80. og det 86. minutt kom det ytterligere to bortescoringer. Dermed ble det 3-3 etter en sjelden innholdsrik andreomgang.

Her ser du tabellen i 4. divisjon avdeling 1!

Snekker’n Boligmesse

Les forrige sak:
VELKOMMEN TIL AVSLUTNING: - Vi musikere legger vår sjel i å skape en trivelig avslutning av blueshelga i Kimen på søndag, sier Ola Lauvås.
Stort oppdrag for ung musiker

Trompetist får den ærefulle jobben med å avslutte festival

Close