3 °C Stjørdal, NO
20/10/2020

Ledet, men tapte

Blink ligger fortsatt på nedrykksplass

Marius Augdal scoret for Stjørdals-Blink, men det holdt ikke til poeng. (Arkivfoto) Marius Augdal scoret for Stjørdals-Blink, men det holdt ikke til poeng. (Arkivfoto)

Motgangen fortsetter for Stjørdals-Blink. Lørdag ettermiddag ble det tap 1-2 hjemme mot KFUM.

Fire kamper før slutt er Stjørdals-Blink virkelig nede i sumpa av tabellen. Samtidig som Blink tapte, vant Vidar 4-1 over Fløy-Flekkerøy, og dermed øyner også Vidar sjansen til å overleve i 2. divisjon. De er nå bare ett poeng bak Blink, mens Fløy-Flekkerøy ligger ett poeng foran Blink på plassen over nedrykksstreken.

Tabellen ser du her!

Det så så lovende ut for Stjørdals-Blink foran 120 tilskuere på Blinkbanen da Marius Augdal sendte laget i ledelsen på en vakker måte etter 58 minutter. Men i løpet av sju minutter, fra det 67. til det 74., snudde et sterkt KFUM kampen.

Neste utfordring for Blink er bortekamp mot Vålerenga 2 neste søndag.

Dagens Blink-lag: Thomas Lia, Lars Ramstad, Bjørnar Hove, Vegard Fiske, Henrik Kjeldsen Dahlen, Anders Nygaard, Sander Erik Kartum, Marius Augdal, Vegard Voll, Andreas Weigner Rye og Sondre Hopmark Stokke. Benyttede reserver var Ole Kristian Rødahl, Markus Balstad Husby og Glenn Walker.

Les forrige sak:
Denne gangen var vi særs heldige med vårt møte. Når vårt mål var Risvolvollen kunne vi ikke møtt bedre kjentfolk. Fra venstre Magnar Almli, Jan Dahl, Gurine Dahl og John Dahl.
Kjentfolk på setra

Vi besøkte Risvolvollen som har en fantastisk beliggenhet

Close