5 °C Stjørdal, NO
26/05/2019

Legger ned nærbutikken

TRUES MED NEDLEGGELSE: Ikke ta fra oss nærbutikken, sier fra venstre: Inger Fordal, Ivar Lilleflor, Odd Fossbakk, Astrid Bonslet (butikkansatt) og Halvor Øverkil.

Styret i Trondos går enstemmig inn for å avvikle butikken i Flora. Butikken i Forradal får imidlertid fortsatt sjanse.

 

 

Det er manglende omsetning og lønnsomhet over tid som Trondos-styret legger til grunn for nedlegginga av butikken i Flora.

Coop Storlien artikkelnivå

– Det er negative resultater og vi registrerer også en nedgang i omsetning. Vi ser at befolkningstallet i Flora også har en negativ utvikling og det forsterker grunnlaget for en avvikling av butikken. I tillegg er lokalene modne for oppgradering. Men det er en vanskelig øvelse med en omsetning årlig på rundt to millioner kroner, sier adm. direktør Torbjørn Skei i Trondos.

Butikken stenger ­dørene fra nyttår
Butikken i Flora, ikke langt fra E14 stenger dørene fra nyttår. Da er det slutt på handel med dagligvarer ved bredden av Stjørdalselva. Lokalene vil da stå ledige til andre formål. Nærbutikken i Forradal har også vært nedleggingstrua, men får drive videre.

– I Forradal går det nå noe bedre enn i Flora. I tillegg er innbyggertallet i Forradal voksende, og det vil bidra til å forsterke grunnlaget for butikken. Styret i Trondos er enige om å fortsette drifta i Forradal, sier Skei. Han sier også at styret er villig til å ta relativt enkle grep for å oppgradere forretningseiendommen i Forradal.

 

Les forrige sak:
Lånkebanen har fått tildelt EM-runden 24. – 26. juni 2011.
EM i rallycross til Lånke!

Norge har fått tildelt runden som skal gå helgen 24-26 juni […]

Close