3 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

– Lei ut campingvogna di!

|| Ole Petter Sætnan er skyttercampansvarlig i LS2018 og er på utkikk etter flere som vil leie ut sin vogn eller bobil under stevnet i august. Her foran familiens campingvogn som allerede er utleid for den aktuelle uken.||

– Vi har fått en del spørsmål fra skyttere og andre som ønsker å leie campingvogn her i Stjørdal. Mange kommer langveisfra og flere kan tenke seg å leie campingvogn. Her er det mulighet til å gjøre seg noen kroner, oppfordrer campingsjef Sætnan knappe halvåret før det smeller på standplass både på Frigården og i Leksdalen skytefelt i Elvran. 

Det er mulig å leie ut vogn enten fra skyttercampene som er ved Lånke skole, ved Fjellhallen og ved Stokkan ungdomsskole i Stjørdal og på Årsøya i Selbu. Flere har allerede gjort avtale om å campere på annen privat grunn i distriktet også.

LS2018 har en grei oversikt over utleieboliger, hytter og leiligheter på hjemmesiden ls2018.no. Her er det også mulighet til å registrere sin campingvogn for utleie.

– Det er ikke noe krav til standard på campingvogn men den må være godkjent og «bobar». Et priseksempel som er gitt er for eksempel 10.000 kroner i leie for ei nyere vogn i uken det foregår Landsskytterstevne. Det er likevel utleier som bestemmer prisen, tilføyer Sætnan.

Landsskytterstevnet foregår i Stjørdal fra 1. til 11. august i år og det er ventet at innbyggertallet i Stjørdal vil fordobles under stevnet. Svært mange skyttere og familier trenger et sted å bo.

Les forrige sak:
||
– Lytt til ungdommen!

- Vi har et spesielt fokus på forebyggende arbeid i 2018. […]

Close