-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Leiligheter nær sjøen

I SJØKANTEN: Hommelvik Sjøside tar form i sjøkanten.

 

– Positiv omtale er viktig for prosjektet. Før sommeren i fjor hadde vi et salg langt over forventningene med en god effekt både før og etter lanseringsmøtet på Rampa midt i januar i fjor. Det er et spesielt prosjekt. Mange kjøpere som hadde fulgt med planene var innstilt på å slå til så snart prosjektet ble lansert. Nyheten spredde seg fra de folkene som var inne. Det er spennende med eksklusivitet. De var gode ambassadører og en svært viktig forutsetning for at prosjektet har fått så fin framdrift.
– Etter nyhetens Så får vi en vanlig utvikling med utflating og noen dødperioder etter at den første nyhetseffekten har lagt seg. Folk ser på arealet med bark, lort og leire. Men arbeidet har gått fortere enn planlagt. Nå har utviklingen skutt fart med å heise på plass fasadeelementer. Ferdigstillelsen nærmer seg.

– Tida jobber godt for oss nå, sier Løvseth: – Vi ligger godt i rute og har hatt klaff med klimaet og lite snømåking. Det er fortsatt samme tidskjema som gjelder etter en god vinter for å bygge. Vi ser mer og mer ferdigstillelse. Arbeidet med infrastruktur og ny veg er kommet i gang, sier Løvseth som på nytt merker økende etterspørsel og er fornøyd med tre salg på nyåret:
 – Nå er det solgt 58 leiligheter av 96 i første byggetrinn. Målsettingen står fast: Vi ønsker å selge alle leilighetene før innflytting utpå høsten mot 1. november. Det ville være fantastisk, sier Løvseth som er veldig godt fornøyd med at Hommelvik Sjøside vekker interesse i et stadig større område:
-Når har familiene vært samlet i jula og da er det tid for slike beslutninger og valg med tanke på bolig. Vi merker at nye aktører kommer på banen med spredning til Stjørdal og Trondheim i tillegg til Hommelvik som var det naturlige utgangspunktet.

Nå kan alle se at bygningsmassen tar form. Og ikke minst ser alle besøkende hvor nær sjøen disse byggene ligger. Fra sommeren vil vi ha arrangement på tomta for å skape vise fram området, skape nysgjerrighet og lokke til oss nye kjøpere ikke minst fra Trondheim.

Ungene tar over
For mange kjøpere er det viktig at ungene kommer og tar over heimplassen før de kjøper noe nytt. Det er åpenbart mange som gleder seg til å få samlet familien i større grad. I den forbindelse er det gunstig å ha såpass med tid til rådighet.

Visningsleilighet
Det er spennende å følge utviklingen av området både inne og ute. Hommelvik Sjøside tar sikte på å disponere en visningsleilighet for det videre salg i forbindelse med innflytting utpå høsten. Så langt har alle kjøpt på grunnlag av tegninger, men det er ingen tvil om at det er gunstig for mange å komme inn i en visningsleilighet. Det kan være salgsutløsende for å ta en beslutning.

Spennende prosess
– For meg som selger var det veldig spennende at jeg ble involvert i prosjektet så tidlig som halvannet år før første salg. Jeg deltok på arkitektmøter og deltok i diskusjoner om hva markedet etterspør. Hvilke innspill har entrepenøren? De 96 første boligenhetene er typiske leiligheter.

Nå må vi tenke nytt for å komme med et tilbud til yngre folk. Det er et spennende marked med folk i etableringsfasen. Nå er vi inne i familiesegmentet. Et marked vil vi i perioder bli litt mettet. Det er viktig å bygge etter hva markedet etterspør. Med nye markedsgrupper får vi bredere aldersspenn. Det er viktig for et område med liv i alle aldersgrupper og ikke bare en målgruppe, det vet jeg mange håper på. Hommelvik Sjøside trenger liv – hvem skal barnebarna leke med? Her er det promenade med nærhet til sjø; bade- og fiskemuligheter. Jeg tror bestemt at etableringen av Hommelvik Sjøside vil øke trafikken ned mot stranda som gjerne kan kombineres med besøk.

Det er spennende å så på utnyttingen av arealet. Hommelvik Sjøside ligger veldig nært sjøen. Det er en egen bo-opplevelse å bo så nær sjøen; noe som er unikt i leilighetssammenheng. Langs Trondheimsfjorden er det få leiligheter som har den samme nærhet til sjøen, sier Morten Løvseth.

 

 

Les forrige sak:
Eldbjørg Marie Ingridsdatter på handleriet i Selbu har blitt glad i butikken sin og håper flere ser nytten av en butikk med miljøtanker.
Mitt og ditt handleri

  Eldbjørg Marie Ingridsdatter er blant flere på eiersiden av handleriet […]

Close