11 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

Leirtrø er ny Ap-sjef

Tar over ledervervet i Stjørdal

AP-STYRET: Dette er styret i Stjørdal Arbeiderparti det neste året. Fra venstre: Bjørnar Strøm Larsen (organisatorisk nestleder), Kristoffer Meldal Moen (AUF-leder og tiltredende til styret), Ann-Inger Leirtrø (leder), Karina Laugen Nøstvik (kvinnekontakt), Kristin Almhjell Jenssen (politisk nestleder), Stig Karlsen (medlemskontakt), Idar Aspmodal (kasserer) og Venke Reiten (sekretær).

Ann-Inger Leirtrø tar over ledervervet i Stjørdal Arbeiderparti.

Ann-Inger Leirtrø (60) tar over lederklubba i Stjørdal Arbeiderparti etter Sissel Bakken. Det ble klart under lokalpartiets årsmøte der Trond Giske var gjest, og Stjørdal Arbeiderpartis egen stortingsrepresentant Ingvild Kjerkol var hovedinnleder.
Ann-Inger Leirtrø, som var partiets varaordfører ved forrige valg, ble altså ny leder i partiet. Leirtrø er både med i formannskapet og kommunestyret denne perioden, og er også fylkestingsrepresentant. I det «sivile» liv er hun avdelingsleder ved Distrikspsykiatrisk Senter (DPS) i Stjørdal.
Med seg i det nyvalgte Arbeiderparti-laget får hun Bjørnar Strøm Larsen fra Lånke, som blir organisatorisk nestleder. Han arbeider som seniorrådgiver i Skatteeaten og er blant annet aktiv i Malvik Jiu-Jitsu Klubb. Som ny politisk nestleder ble Kristin Almhjell Jenssen valgt. Hun arbeider med regnskap hos Tverås Maskin og Transport. Jenssen er også leder av LO i Stjørdal og Meråker.
Idar Aspmodal ble gjenvalgt som kasserer og Karina Laugen Nøstvik ble nyvalgt kvinnekontakt. Sekretær Venke Reiten og medlemskontakt, tidligere betegnet som studieleder, Stig Karlsen var ikke på valg.
– Det nye styret i Stjørdal Arbeiderparti opprettholder kontinuiteten, samtidig som det er blitt nye roller og en del nye personer. Det er et bredt og godt sammensatt styre med ulik bakgrunn, spredning i alder og kjønn, og hver og en tilfører dette laget noe unikt, heter det i en pressemelding fra partiet.

 

Les forrige sak:
E14 åpnet etter stolpekrasj

Var stengt i 5 1/2 time etter at bil kjørte inn i strømstolpe

Close