9 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Lekre fisker på veggene i Kimen

Se en del av 5. klassingenes tegninger her!

Aksel Hågen Hembre (t.v.) og Jon Eivind Schefte likte oppdraget med å henge opp 70 bilder av fisk, laks og fiskere i galleriet på Kimen. «Elva for alle» er budskapet i gatene når laksestart skjer 1.juli langs elvene i Stjørdal. Aksel Hågen Hembre (t.v.) og Jon Eivind Schefte likte oppdraget med å henge opp 70 bilder av fisk, laks og fiskere i galleriet på Kimen. «Elva for alle» er budskapet i gatene når laksestart skjer 1.juli langs elvene i Stjørdal.

Stjørdal Jeger- og Fiskerforening inviterte 5. klasseelevene ved Hegra skole, Kvislabakken skole, Meråker skole og mellomtrinnet ved Forradal oppvekstsenter til å delta i en tegnekonkurranse i anledning Villaksens år. Se noen av tegningene her.

Tegningene inngår i markeringen av laksesesongen 2019. Nå er over 70 tegninger på plass i galleriet i 2. etasje i Kimen. Oppgaven besto i å tegne det elevene forbinder med villaks, laksefiske, fisketur. Tegningene stilles ut i Kimen i tidsrommet 24. mai til 3. juni. Aksel Hågen Hembre og Jon Eivind Schefte fikk oppdraget med å henge opp tegningene. De likte tydelig resultatet. Nå håper de mange tar turen innom Kimen for å se de flotte tegningene.
– Vi har en jury som kårer en vinnertegning og kunstneren kan ta med en flott premie tilbake til sin klasse. Vinneren blir annonsert fra scenen på Hembre Camping under arrangementet der i forbindelse med laksestarten 1. juni, sier Jon Eivind Schefte og Aksel Hågen Hembre.

Juryleder er Sissel Nesbø, og hun har med seg Anne Brit Bjørnevik og Jon Eivind Schefte.
– Vi håper alle elever vil komme og delta på arrangementet 1. juni. Norske Lakseelver og Norges Jeger- og Fiskerforbund inviterer alle til å delta på dette åpningsarrangementet. Programmet starter med filmvisning i Kimen klokka 11. Deretter blir det forskjellige aktiviteter for store og små på Hembre Camping fra klokka 12 til 16. Her kan barna blant annet kaste på blink med fiskestang, lære mer om villaksen gjennom å se på lakseskjell, binde sin egen lakseflue, bli ansiktsmalt som en fisk og kjøpe god mat, sier herrene Schefte og Hembre

Les forrige sak:
Ole Kristian Rødahl scoret ett av de fire målene da Stjørdals-Blink 2 slo Vanvik 4-0.
Toerlaget vant igjen

Tredje strake seier etter fire strake tap

Close