8 °C Stjørdal, NO
10/08/2020

Leser Pippi til barn i hele Norden

– Her er det masse ledige plasser

TREFF MED PIPPI: Superhelten Pippi Langstrømpe er populær for barn i alle aldre. Ottar Kvaal i Foreningen Norden håper at mange førsteklassinger kommer til høytlesning i biblioteket mandag 11. november.

Snart er det nordisk litteraturuke, og i Stjørdal blir det høytlesning til alle førsteklassinger i biblioteket. Akkurat som i resten av Norden.

– Mandag 11. november klokka 9 leses det høyt fra samme bok til skoleelever over hele Norden og Baltikum. I Stjørdal foregår dette i biblioteket i Kimen, sier Ottar Kvaal. Han er skolekontakt for Foreningen Norden som står for arrangementet i Stjørdal i tett samarbeid med biblioteket.

Det er selvsagt en av de store barnebøkene som er valgt ut til nordisk høytlesning.

– Det er «Pippi Langstrømpe feirer fødselsdag» av Astrid Lindgren som er den utvalgte boka, sier Kvaal, som har invitert alle barneskoler i Stjørdal til arrangementet. Nå håper han at flere benytter muligheten.

– Så langt er det bare Kvislabakken skole som har sagt at de kommer, så her er det masse ledige plasser til de som har lyst på en god bokopplevelse en mandag morgen. Det er bare å ta kontakt med meg så er alle førsteklassinger hjertelig velkommen, sier Ottar Kvaal.

 

Les forrige sak:
Snøproduksjonen er i gang i Grova.
Rekordtidlige skispor er klare

Snøproduksjonen er i gang i Grova

Close