-6 °C Stjørdal, NO
02/12/2021

Spar Hegra uke 48
Header-Bingo-uten dato

Leter etter den perfekte grana

Julegrana er på plass, men dessverre blir det ingen offisiell tenning av årets juletre på torget i Stjørdal. Fjorårets julegran på torget i Stjørdal. Nå ønsker kommunen nytt juletre på torget.

Har du årets julegran eller tips til hvor man finner den? Da er Stjørdal kommune ivrig på å komme i kontakt med deg.

– Vi er på jakt etter årets julegran. Har du den eller gode tips om hvor vi kan finne den?

Det skriver Stjørdal kommune på sine hjemmesider.

I fjor ble den 13 meter høye grana hentet hos en grunneier i Hofstadgrenda. I år søker kommunen etter en ny gran, og sitter man på tips til hvor kan man tipse via kommunens hjemmesider.

For uten kriterier som stort, jevnt og flott, må treet også ha en plassering som gjør at det er mulig å hente det. Stjørdal kommune tar på seg i oppdrag å felle, samt hente treet.

Før fjorårets grantenning hadde kommunen, Næringsforeningen i Værnesregionen og flere aktører i sentrum har gått sammen for å kjøpe inn julebelysning. I tillegg utfordret næringsforeningen barnehagebarn til å pynte treet. I år håper de det skal bli enda bedre.

Nå ligger belysning og pynt klart på vent, og torg og gågate vil få ny og litt annen vinterbelysning i år da de gamle lyslenkene begynte på bli dårlige.

På grunn av covid-19 ble det ingen offisiell tenning av julegrana på torget i fjor. Kommunikasjonsavdelingen i Stjørdal kommune filmet tenningen, mens i år vil det være mulighet til å samles under treet og ringe inn julen for fullt fra torget.

Les forrige sak:
Fylkesvei åpen etter ras

Close