17 °C Stjørdal, NO
12/08/2020

Lettkledd sommerhilsen tar fullstendig av på nett

Autosenteret «bjudar på» i sin sommerhilsen

Da Autosenteret i Malvik skulle lage en aldri så liten sommerhilsen-video til sine kunder og alle andre, tok de den virkelig helt ut. I reklamefilmen «Autosenteret spesial» snur de opp-ned på gamle holdninger og yter det lille ekstra.

Seerne liker det tydeligvis for filmen har tatt av fullstendig på nett, og går viralt både her og der.

– Responsen har vært helt syk. Fra vi publiserte filmen i 19-tida tirsdag kveld og fram til nå har den langt over 30000 visninger, sier markedssjef Jørgen Anzjøn Holbø ved Autosenteret tidlig onsdag morgen.

Han innrømmer at han tok en sjanse da han lanserte både idé og film, men konkluderte med at humor slår aldri feil, og kjørte på.

– Jeg fant vel ut at det vil være lettere å få tilgivelse enn tillatelse, så vi peiset på, sier Holbø og flirer.

Da ideen om å markedsføre det nye gedigne bilanlegget på Sveberg kom opp, fikk han raskt to kompiser i tankene.

– Guttene på Autosenteret er supre de, men kanskje litt beskjedne. Så jeg tok kontakt med Tom Erik Hjelle og Thomas Granlund som er to gode kompiser av meg, og de er ikke akkurat tungbedt. De har vært med på mye artig opp gjennom årene, men noe som dette tror jeg nok ikke de har gjort, sier Holbø.

Sol, sommer, varme og masse hud. Det handler sommeren om og det handler filmen om. Det går tydelig hjem hos seerne, og det er nettopp den oppmerksomheten markedssjefen ved Autosenteret er ute etter.

– For oss handler det om å vise oss fram, bokstavelig talt. Vårt nye anlegg på Sveberg er gedigent, og folk som besøker oss reagerer stort sett med «wow». Nyanlegget har gitt oss en enorm vekst, til og med i koronaperioden, sier Jørgen Anzjøn Holbø.

Nå er han strålende fornøyd med sommerhilsenen, responsen og ikke minst innsatsen til de to kompisene og bilfører Victoria Schram.

– Jeg tror alle tre koste seg i sine roller, som er en total opp-ned-vending av de tradisjonelle bilvaskebildene og -filmene. To litt formfulle menn som virkelig bjudar på slår aldri feil, sier Holbø.

– Er det mulig å få kjøpt en sånn «Autosenteret spesial»?

Markedssjefen flirer og må dessverre skuffe mange interesserte kunder.

– Pr. nå har vi nok ikke den på plakaten, men i tillegg til masse annet har vi et veldig fint bilvaskeanlegg, sier Jørgen Anzjøn Holbø ved Autosenteret.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
To menn ble plukket ut av fly

Stanset av politiet på Værnes

Close