19 °C Stjørdal, NO
10/08/2020

Lettmotorsykler bråket for mye

Nå må fire av dem til etterkontroll

Tre av de fire lettmotorsyklene som må gjennom ny kontroll etter onsdagens kontroll i Stjørdal sentrum. (Foto: Statens vegvesen)

Fire lettmotorsykler må til framvisning på trafikkstasjon etter at de ble stanset av Statens vegvesen under en kontroll i Stjørdal sentrum onsdag ettermiddag og kveld. Årsaken er at de alle hadde eksosanlegg som ikke var godkjent. De fikk med seg en teknisk mangellapp og må utbedre dette før de viser motorsyklene ved trafikkstasjonen, opplyser Statens vegvesen i en e-post.

I tillegg ble en fører anmeldt for å ha kjørt bil med campingvogn uten å ha førerkort for denne kombinasjonen. En fører av en utenlandsk varebil ble også stanset og kunne ikke framvise gyldig førerkort.

Totalt ble 49 lette og ett tungt kjøretøy under kontrollen. Statens vegvesen sjekket 478 kjøretøy om personene brukte bilbelte. Det ble totalt ilagt åtte gebyr for manglende bruk av bilbelte.

Les forrige sak:
TAKKER FOR SEG: En epoke er over når Bjørn Helge Larsen nå forlater sin redaktørpost i Stjørdals-Nytt. 65-åringen har ledet redaksjonen i avisa i 20 år med stor vekst.
Nå har han satt punktum

Bjørn Helge Larsen blir pensjonist etter 20 år som redaktør i Stjørdals-Nytt

Close