-14 °C Stjørdal, NO
28/11/2021

Levanger-treneren tror Blink kan rykke opp

– De ser nå ut som skyhøye favoritter til å rykke opp

Levanger-trener Magnus Powell måtte finne seg i at Sondre Stokke (helt til venstre) vant 4-0 i lokaloppgjøret. Nå tror den erfarne treneren at Stjørdals-Blink kan rykke opp. Levanger-trener Magnus Powell måtte finne seg i at Sondre Stokke (helt til venstre) vant 4-0 i lokaloppgjøret. Nå tror den erfarne treneren at Stjørdals-Blink kan rykke opp.

– Hvis deres angrepstrio holder seg skadefrie så rykker Stjørdals-Blink opp, sier Magnus Powell til Trønder-Avisa etter mandagens lokaloppgjør i 2. divisjon.

Levanger-treneren måtte se at hans lag ble slått hele 4-0 på Blinkbanen. Mennene bak de fire målene var nettopp angrepstrioen som består av to tredeler leiesoldater fra Ranheim. Med råsterke og hardtarbeidende Mats Lillebo som midtspiss skal forsvarsspillerne i Blinks 2. divisjon få mer enn nok å stri med. Det gjør også at lynvingen Sivert Solli på høyre og storscorer Sondre Hopmark Stokke får god hjelp til arbeidsbetingelsene.

– Jeg er glad jeg har Mats på laget mitt og ikke på motstanderlaget, sa Stjørdals-Blink-trener Roar Vikvang etter storseieren i lokaloppgjøret. Også Sondre Hopmark Stokke er strålende fornøyd med å ha skatvalsbyggen som «murbrekker» i midten.

– Det gjør at jeg får en litt annen rolle og litt mer plass. Jeg har fått litt mer frihet enn en ordinær kantspiller, sier Stokke, noe trener Vikvang kan bekrefte.

– Sondre har fått beskjed om å jobbe i rommene rundt Mats, og komme seg i posisjon til avslutninger. Det funket bra i dag iallfall, sier Vikvang.

Trenerkollegaen på Levanger-benken ble iallfall imponert over motstanderen.

– De har gjort en kjempebra jobb og fått tak i gode spillere. De har fått god hjelp fra Ranheim, og ser nå ut som skyhøye favoritter til å rykke opp, uttaler Magnus Powell til tirsdagsutgaven av Trønder-Avisa.

Les forrige sak:
Bortelagets innbytterbenk brant ned til grunnen mandag morgen. Politiet bekrefter at de har fått tips på navngitte personer i forbindelse med brannen. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)
Politiet har konkrete tips etter brannen på Blinkbanen

Bekrefter at de har fått tips om to unge gutter

Close