7 °C Stjørdal, NO
22/03/2019

Leverandører hver torsdag

ANBEFALER EN TYSSE BILHENGER: F.v. Tore Grunnan, Gisle Låstad - fra Tysse (plassert i hengeren) og Tore Rømuld.

 

 

Hagia Grunna og innehaver Tore Grunnan, har hver torsdag besøk av en representant fra en av sine leverandører. Denne gang var det besøk fra produsenten av Tysse hengere. I neste uke tenkte  Grunnan å gjøre klar sesongens plenklippere, men kanskje blir det snøfresere i stedet.

For Hagia Grunnan er det et mål for bedriften at kundene blir godt mottatt. Sammen med en representant fra produsenten av Tysse bilhengere, Gisle Låstad, var det en trivelig samling. Dette er et tiltak som Grunnan har som mål å gjennomføre de fleste torsdager. Da har kundene muligheter til å stille spørsmål til en representant fra produksjonsbedriften.

Vafler
Ved besøket i forretningen sørget Tore Rømuld for å holde vaffeljernet i aktivitet for servering av vafler og kaffe. Ved kaffebordet var det en del kommentar fra representanten fra Tysse. Han kunne fortelle at Hagia Grunnan var fabrikkens beste selger av Tysse-hengere i Nord-Trøndelag. Fabrikkens representant Gisle Låstad , snakket en dialekt hørende hjemme i Bergen. Han klarte ikke å holde tilbake stoltheten over Brann-seieren i fotball over RBK. Trivelig besøk i en flott forretning.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Fra venstre: John Kenneth Meådal, Jostein Totland og Kristoffer WråliStein Erik Stokke og Jens Bakken var ikke til stede.
Reiser til Holmenkollen Europeiske Special Olympics

    Neste helg reiser flere stjørdalinger til VM-arenaen for å […]

Close