16 °C Stjørdal, NO
17/07/2019

Lillebror blir «Ivers»-manager

– Jeg setter veldig stor pris på den jobben han har gjort denne sesongen

Mats Iversen er en meget habil langrennsløper, men storebror Emil tror nok han er enda bedre som manager og altmuligmann. Mats Iversen er en meget habil langrennsløper, men storebror Emil tror nok han er enda bedre som manager og altmuligmann.

Årets sesong har vært en gedigen opptur for Emil Iversen (27). Noe av æren går til lillebror Mats (25). Nå vil skistjernen ha broren som manager.

– Jeg tror rett og slett at rollen hans blir manager neste sesong. Vi kan i hvert fall kalle han for det, og så blir han en slags altmuligmann. Jeg setter veldig stor pris på den jobben han har gjort denne sesongen, sier Emil Iversen i et intervju med NTB, som er gjengitt i Aftenposten og Adressa.

Den dobbelte NM-vinneren og ett av Norges største VM-håp er strålende fornøyd med resultatene og lillebrorens bidrag. Årets resultater har vært på et nivå der Emil Iversen virkelig har inntatt stjernestatusen og det gjør noe med oppmerksomheten både i og utenfor skisporet.

– Det har vært mye pågang, mange gode skirenn og mange som vil ha en bit av meg. Jeg tror han kan være med å ta av litt av trykket og legge enda mer til rette for at ting skal gå så smidig som mulig, sånn at fokuset blir på å trene og være best mulig rustet til å gå skirenn, sier Varden-løperen til NTB.

I forkant av VM i Seefeld, som starter neste torsdag, er siktet rettet mot VM-medaljer. Samtidig er han åpen om at målet for neste sesong er å vinne verdenscupen sammenlagt. Da kan Mats bli en viktig faktor til å få ut enda mer, blant annet med struktur i hverdagen.

– Han er litt streng med hensyn til at jeg må få i meg mat, legge meg og sove og den biten, sier Emil Iversen.

Ren Røros Bestill mobil

Les forrige sak:
En stolt bryggerimester Mikael Slettedal ved Stolt Bryggeri har vunnet gull for beste brygg i Barcelona Beer Challenge.
Får selge lokaløl i Torgkvartalet

Salgsbevilling for tre dager i uka

Close