12 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Linda, Siri og Åshild viste vei med Spor

– Veien fra Asker til Stjørdal reiser jeg med glede flere ganger for å opptre med denne flotte gjengen

Linda Stol Strigsve (fra venstre), Siri Bones og Åshild Mundal bød på en praktfull konsert i Kimen. Linda Stol Strigsve (fra venstre), Siri Bones og Åshild Mundal bød på en praktfull konsert i Kimen.

Lørdag kveld fikk Stjørdalspublikummet, for første gang, høre Linda Stol Strigsve, Siri Bones og Åshild Mundal på samme scene i konserten kalt Spor. Fra første tone hørte vi at damene hadde valgt gode spor og de leverte varene sammen med et band i toppform.

De tre damene innledet med å fortelle at konserten ville bli preget av kvinnelige musikere som hadde inspirert de selv, og framføringen viste at sporet ikke var ensporet. Låter fra norske, svenske, engelske og amerikanske vokalister preget konserten og utvalget var variert. Fra sarte, rolige melodier, via jazz, blues, pop, rock og musical tryllet damene fram den ene perlen etter den andre.

På samme scene for første gang.

Linda Stol Strigsve bor med sin familie i Asker og hennes opptreden i Vektersalen var den første i Stjørdal på mange år.

– Jeg har i en del år lagt sang og teater på hylla, men nå var det på tide å opptre igjen. Det var en fryd å opptre i lag med Siri og Åshild. Vi jobbet godt i lag og jeg følte at vi utfylte hverandre godt. Jeg håper at det ikke blir siste gangen vi står på samme scene, sier Linda Stol Strigsve, som til daglig jobber som prorektor på Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Hun ble for alvor kjent i Stjørdal da hun i en årrekke fra premieren på operaen Lucie ute på Steinvikholmen, spilte rollen som Gjertrud.

Topptrimmet band og vokalister

En konsert blir ikke bedre enn det svakeste ledd. Konserten lørdag kveld avslørte ingen svake ledd. Vokalistene leverte til 20 i stil og med kremen av Stjørdals bandmusikere i ryggen, samt en utmerket lyd og lyssetting, fikk publikum god valuta for pengene. Etter applausen å dømme ønskes damene gjerne tilbake på en scene i Stjørdal igjen og det blir det nok anledning til.

– Veien fra Asker til Stjørdal reiser jeg med glede flere ganger for å opptre med denne flotte gjengen, avsluttet en glad og litt sliten, Linda Stol Strigsve.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Bilpassasjer alvorlig skadet etter å ha blitt slått ned

Gjerningsmannen angrep flere bilførere og passasjer

Close