-7 °C Stjørdal, NO
26/02/2020

Lions fikser hvilebenk

Snart blir det mulig med pause til og fra kirken

Eldrerådets leder, Jon-Anders Myrvang er godt fornøyd med at det nå kommer på plass en hvilebenk for de som trenger det på vei til og fra kirken og kirkegården. Eldrerådets leder, Jon-Anders Myrvang er godt fornøyd med at det nå kommer på plass en hvilebenk for de som trenger det på vei til og fra kirken og kirkegården.

Lions Club Stjørdal sørger for at det kommer på plass en hvilebenk langs Kirkevegen mellom Stjørdal sentrum og Værnes kirke. Dermed blir bønnene fra eldrerådet hørt. Samtidig vil Stjørdal kommune sørge for å planere, legge på duk og toppdekke på det stedet der benken skal settes. Det blir ved området ved trafokiosken ved Kirkevegen, rett ovenfor den gamle porten til Værnes Flystasjon.

Eldrerådets leder Jon-Anders Myrvang er veldig godt fornøyd med løsningen som nå gjør at eldre som går til og fra kirken og kirkegården kan ta en liten pustepause på turen.

Les forrige sak:
Fem målscorere da Fram slo Nessegutten 7-0. Fra venstre: Stian Stokke, Tor Erik Enget, August Arnstad, John Valstad og Anders Holmen.
Scoret med drømmetreff fra egen halvdel

Fram trenger en seier på de tre siste kampene for å sikre opprykket

Close