2 °C Stjordal, NO
16/02/2020

Lise og Mona Liza fyller fem år

|| Mona Liza og Lise Sivertsen runder fem år med kunstbutikk i Stjørdal sentrum.||
Hellsenteret140220Mobil

Lise Sivertsen er innehaver av kunstbutikken og atelieret Mona Liza i Søndre gate på Stjørdal. Hun synes det er fint å markere årsdager og øker åpningstiden fra 10.00 til 18.00 på hverdager.

Snekker’n Boligmesse

– Det kan oppleves utfordrende å drive butikk med økt konkurranse og pressede priser på mange varer. Samtidig som vi nå markerer jubileet fem år oppleves også det faktum at enkelte butikker har opphørt siden nyttår. Det er tydelig at vi ser en endring i måten drift av butikker skjer på også med større kjedetilknytninger. Det er økendekonkurranse fra mange hold, sier innehaver Lise Sivertsen hos Mona Liza,som ved nøktern drift har økt sakte mensikkert egen omsetning og funnet sitt konsept 

Nisjebutikk 

Lise Sivertsen opplever glede over å ha funnet en drift som ser ut til å være godt mottatt blant kundene. Fem år med forretning i Stjørdal sentrum har gitt henne mye erfaring og glede gjennom økt kundekontakt.  

-I sommer arrangerte vi malekurs med Per Olav Olsen, opprinnelig fra Verdal. Han tilhører kunstnermiljøet The Florense of Academy of Art i Firence.Olsen har undervist gjennom 20år i Italia. Vi hadde kurs i oljemaling og klassisk portrett med modell til stede.Samtidig ble det orientert om hvordan det er i det store utland med kunst og undervisning 

Voksende miljø

– Hvordan er det å formidle artikler for kunstmaling og andre teknikker i en by som Stjørdal, Lise?   

– Det er på en måte fint å være en del av det jeg betrakter som en liten by i Norge. Vi som kjenner miljøet synekunstmiljøet er voksende og de fleste er godt etablert også med økt rekruttering. Interessen for å lære av profesjonelle er tydelig tilstede. En dame på Ateliergruppavår hos Mona Liza skal nå starte som student på Nydalen Kunstskole i Oslo. Vi har personer som kommer langveisfra nå i til høst på malekurs og kursene har faktisk ventelister. Når det gjelder kunstbutikken har artiklene økt i omfang og antall. Vi har utstyr til både tegning og kalligrafi. Etterspørselen etter hobbyvarer opplever vi øker i omfang. Nå markerer vi fem år med Mona Liza og ett år i Søndre gate med flere tilbudsprodukter fra onsdag 6. september til onsdag 13. september i jubileumsuka. Velkommen innom hos oss, sier innehaver Lise Sivertsen.  

 

 

 

Les forrige sak:
||
Lørdag kan de juble for opprykk

  Førstkommende lørdag er det bare å møte opp og hylle […]

Close