3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Listhaug legger ned grunnsteinen

Storarrangement ved Stjørdal Helsehus 22. mai

Eldre- og folkehelseminister Sylvi Listhaug skal sammen med ordfører Ivar Vigdenes legge ned grunnsteinen for helsehuset i Stjørdal. (Foto: Fremskrittspartiet) D

Den nyutnevnte eldre- og folkehelseministeren Sylvi Listhaug skal legge ned grunnsteinen til Stjørdals nye helsehus. Dette vil skje under en seanse onsdag 22. mai.

Barn fra Sandskogan barnehage er de som overleverer den første grunnsteinen til statsråd Sylvi Listhaug og ordfører Ivar Vigdenes.

Helsehuset i Stjørdal etableres som en samorganisering og lokalisering av spesialiserte helse- og omsorgstjenester i Stjørdal kommune, i samarbeid med de andre kommunene i Værnesregionen og spesialisthelsetjenesten. Hensikten er å oppnå stordriftsfordeler og kompetanseutnytting på tvers av dagens tjenesteområder. Fokuset er helhetlige pasientforløp i hjemmet, hverdagsmestring, velferdsteknologi og omsorgsomgivelser.

Over 100 personer vil ha helsehuset som sitt arbeidssted. Alle i huset vil arbeide med behandling av pasienter, det være seg ambulansetjeneste, legevakt, responssenter, poliklinikker, dagbehandling, dialyse, intermediær og akutt behandling eller rehabilitering og opptrening.

Stjørdal Helsehus skal stå ferdig i januar 2021, blir drøyt 10.000 kvadratmeter og vil koste 290 millioner kroner.

Les forrige sak:
BLIR IGJEN: Bygdemuseet i Pulden har både størst besøk og størst potensial til å bli et «levende museum» mener rådmannen i Meråker. Derfor foreslår han nå å gå inn for å rette all museums-fokus hit.
Satser alt på ett museum

Spår bygdemuseet en lysende framtid, men det krever tøffe valg

Close